Bunu bilmiyorum ama asıl adam Brandon. İlk sezonda da işlemişlerdi, kitabı okuyan arkadaşım da söylemişti asıl adamın Brandon olduğunu. Jon Snow beklerken kim çıktı asıl adamBrandon Stark , Ejderhaların zihnini kontrol edebilir mi ? :/
Işık olmadan gölge olmaz. Gölge, ışığın hizmetçisidir.Arkadaş kitabınıda okuyorum dizisinide izligorum her nekadar bu sezon kitaptan ayrılıp hoşuma gitmeyen bi yöne kaysada merak ettiğim tek soru ak yüretenler mi kötü yoksa ateş tanrısımı? Asıl savaş buz ve ateş arasında geçiceğini düşünürsek yani ak gezenlerle ateş tanrısı müridleri jon snowun azhor ahi midir nedir o olmasını hiç istemiyorum. Ateş tanrısının müridlerinin gölgelere hükmettiğin bilmeyen yoktur ve gölgeler hiçbirzamn iyi tarafı temsil etmemiştir
Seride iyi taraf kotu taraf yok gibi. Her karekterin sevip sevmedigimiz yonleri var. Ama akyuruyenler tum insanligin dusmani oldugu icin ak yuruyenler derim.Arkadaş kitabınıda okuyorum dizisinide izligorum her nekadar bu sezon kitaptan ayrılıp hoşuma gitmeyen bi yöne kaysada merak ettiğim tek soru ak yüretenler mi kötü yoksa ateş tanrısımı? Asıl savaş buz ve ateş arasında geçiceğini düşünürsek yani ak gezenlerle ateş tanrısı müridleri jon snowun azhor ahi midir nedir o olmasını hiç istemiyorum. Ateş tanrısının müridlerinin gölgelere hükmettiğin bilmeyen yoktur ve gölgeler hiçbirzamn iyi tarafı temsil etmemiştir
Haklısın hani bakıldığı zamn ak yürüyenler insanlığın asıl düşmanı olarak görünüyor brandon stark suru yaptı fln ama kendi tanrılarınıda orda bıraktılar o yüzden küçük brandon ağaçların gözünden bize geçmişte yaşanan olayları gösterirse belki bu ak yürüyenlerin gerçeğini öğreniriz çünkü bu ateş tanrısıda insanlaro kölesi yapıyor hizmet etmesin jon onaSeride iyi taraf kotu taraf yok gibi. Her karekterin sevip sevmedigimiz yonleri var. Ama akyuruyenler tum insanligin dusmani oldugu icin ak yuruyenler derim.