Ned için hiçbir zaman öyle bir beklentim olmadı ki.Jon'un durumu farklı ama. Daha misyonunu tamamlamadı,ayrıca ateşli hatunun orada olması da tesadüf değildi bence.Ned dirildi mi? Emin olma o kadar.
Kimse de demiyor ki arya kör oldu.
Ned için hiçbir zaman öyle bir beklentim olmadı ki.Jon'un durumu farklı ama. Daha misyonunu tamamlamadı,ayrıca ateşli hatunun orada olması da tesadüf değildi bence.Ned dirildi mi? Emin olma o kadar.
Kimse de demiyor ki arya kör oldu.
Kanka o senaristlerin hatası aslında.Yine kitap diyeceğim beni linç edeceksiniz ama şöyle oluyordu o Kar çok hırçınlaşıyordu son zamanlarda Jon da milleti ısırmasın yemesin diye bir süreliğine hayvanı ahıra falan kapatıyordu.Yoksa kar hep yakınlarında hatta aralarında çok kuvvetli bir bağ var.Ama onu atlamışlar nedensem.Arkadaş bu adamın kurtu nerde ?1?! bir havla bir şeyler yap, Robb'un kurtu düğün başlamadan hırlamaya başlamıştı Jon'un ki alakasız resmen, çakma kurt tabi.
Kemik atarlar susar oKanka o senaristlerin hatası aslında.Yine kitap diyeceğim beni linç edeceksiniz ama şöyle oluyordu o Kar çok hırçınlaşıyordu son zamanlarda Jon da milleti ısırmasın yemesin diye bir süreliğine hayvanı ahıra falan kapatıyordu.Yoksa kar hep yakınlarında hatta aralarında çok kuvvetli bir bağ var.Ama onu atlamışlar nedensem.
http://www.korsanfan.com/konu/buz-ve-ateşin-Şarkısı-serisi-kitap-tartışma.1320/Arya kör kör ne yapacak şimdi?
Jon Snow dirilir zaten o konuda sıkıntı yok.
Khalessi ordusunu büyütecek onu anladık.
Cercei haketmişti ama üzüldüm lan sonlara doğru.
Şu kitap bölümünü bulamadım forumda ya biriniz link verebilir mi bir şey soracağım?