yok başkan ya ben beğenmedim görüş meselesiSezonun geneline bakarsak çok iyiydi bence.
Aynen beni de baya rahatsız etti.Bu bölümdeki genelev sahnesi rahatsız etti nedense beni
Ben Arya gidecek diye çok korktum :/Bu bölümdeki genelev sahnesi rahatsız etti nedense beni
Genelevde ki yaş oranı düştüğü için olabilir. Ama kurgu bu nihayetinde çokta takılmamak lazım. 3 ve 4 te çok daha fazlaydı.Siz niye bu sezon her cinsel içerikli sahneden rahatsız oldunuz bana göre diğer sezonlarda daha çok vardı böyle sahne Littlefinger karlın şehrindeyken ful genelev sahnesi vardı. Neden garipsediniz ki yani insanları daha çok çekmek için cinselliği kullanıyorlar.
Olabilecek bütün cinselliği kullanıyorlar zaten en nihayetinde paralı kanal öyle herkes izleyemiyor. Ki bence paralı kanalı satmak için gerekli. Bence bu sezon en az cinsel içerikli sahne olan sezon ama dediğiniz gibi pedofili ensestlik falan daha artmış olabilir.Genelevde ki yaş oranı düştüğü için olabilir. Ama kurgu bu nihayetinde çokta takılmamak lazım. 3 ve 4 te çok daha fazlaydı.