Neresiymiş Arjantin milli takımı mı yoksa?
Inter ile anlaşmamış mıydı bu adam?
Neresiymiş Arjantin milli takımı mı yoksa?
Ben de Arsenal kazansın istiyorum, farklılık olsun diye ama ondan da önce seyir zevki olan bir maç olsun istiyorum. Bu konuda hiç ümidim yok gerçi.PSG vs Arsenal, 30.05.2026, Şampiyonlar Ligi | Mackolik.com
PSG vs Arsenal, 30.05.2026 maç bilgisi - maç raporu, kadrolar, iddaa bilgisi ve daha fazlası.www.mackolik.com
Çok büyük sürpriz olmazsa PSG alır Hakimi'de dönmüş. Arsenal kazansın istiyorum ama olur mu bilemem, güzel maç olacak bence.
Yani Doue ve Fabian Ruiz'in performans kilit olur kötü günündelerse Arsenal'in alma oranı yükselir. Arsenal'den konudan bağımsız kesin gol bekliyorum.Ben de Arsenal kazansın istiyorum, farklılık olsun diye ama ondan da önce seyir zevki olan bir maç olsun istiyorum. Bu konuda hiç ümidim yok gerçi.
Havertz başkan senin için yazdı.Yani Doue ve Fabian Ruiz'in performans kilit olur kötü günündelerse Arsenal'in alma oranı yükselir. Arsenal'den konudan bağımsız kesin gol bekliyorum.
Herif şl finali için yaşıyor da haramsenal golün üstüne yatacak şimdiHavertz başkan senin için yazdı.
Doğal düşman geldi.Herif şl finali için yaşıyor da haramsenal golün üstüne yatacak şimdi

İlk Arsenal'in atması maçı boka çevirdi ama iyi maç bekliyordum da Arteta skora yatma konusunda dünya markası.Havertz başkan senin için yazdı.

Valla ben hiç duymadım şimdi senden duyuyorum ilk defa.Inter ile anlaşmamış mıydı bu adam?