Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Yok yav hiçbir zaman yemeye çalışmadı bu dört sene içerisinde. İlk sene sadece bir sitemi var, "Biz de bilirdik Mertensleri almayı, biz bir sistem oturtmaya çalıştık." diye. Onun dışında en ufak köstek olmaya çalışmadı sen de agabi yapma ya.
Denedi medyada Okan'ı fazlasıyla yemeye çalışan adam olmasının sebebi de o zaten. 4 yıl boyunca hiç bir maça gelmeyip yüzde 90 3-5 yiyeceğimiz Liverpool maçına gelmesi de ona işaretti orada da yendik Liverpool'u orada da hüsrana uğradı. Muhtemelen orada manşetler maçtan önce hazırlanmıştı bile bu kadar bütçeyle avrupada sıfır başarı altta avrupa kupası alan FT'de stattaydı yazısı vesaire.

İlk 3 sene bir şey yoktu ama baktı tahtına halef çıktı Süleyman gibi çıktı piyasaya FT hocam. :D

Teşekkür ederim. Fenerbahçe'yi de tebrik etmek lazım. Saçma sapan puan kayıpları olmasaydı Galatasaray'ın işi çok daha zor olurdu, belki şampiyon bile olamazdık.
En şampiyon olması gereken sezon buydu aslında Fenerbahçe'nin. FB'nin Avrupa başından itaberen salık, GS Avrupa'ya asılmış, oyuncular saçma salak davranıyor saçma sapan puan kayıpları. Hayvan gibi zor 12 tane UCL maçı oynadı GS yani 24 maça bedel. Çok efendi güzel adamdı da Tedesco top falan oynatmadı yani takıma. Okan Buruk'a denilenin yarısı denilmiyor tabii yine ama gerçek bu. Son dakikadaki puan kayıpları konuşuluyor Fenerbahçe'nin de son dakika kazandıklarını saysan zaten ilk dörde zor giriyorlar. Yani Tedesco takımı topladı, yarışa soktu, eyvallah güzel. Ama içerdeki TS maçından sonra top falan da oynatmadı yani. Son top oynattığı maç TS maçıydı. TS öncesi yine çok kötü oynanan bir dönem var da neyse.

En şampiyon olması gereken sezon buydu aslında Fenerbahçe'nin. FB'nin Avrupa başından itaberen salık, GS Avrupa'ya asılmış, oyuncular saçma salak davranıyor saçma sapan puan kayıpları. Hayvan gibi zor 12 tane UCL maçı oynadı GS yani 24 maça bedel. Çok efendi güzel adamdı da Tedesco top falan oynatmadı yani takıma. Okan Buruk'a denilenin yarısı denilmiyor tabii yine ama gerçek bu. Son dakikadaki puan kayıpları konuşuluyor Fenerbahçe'nin de son dakika kazandıklarını saysan zaten ilk dörde zor giriyorlar. Yani Tedesco takımı topladı, yarışa soktu, eyvallah güzel. Ama içerdeki TS maçından sonra top falan da oynatmadı yani. Son top oynattığı maç TS maçıydı. TS öncesi yine çok kötü oynanan bir dönem var da neyse.

Zaten TS maçı sonrası uçakta bir şeyler olmuş diyordu Fenerli yorumcular. Etkilemiş olabilir.

Ekşi Sözlük'e bakayım dedim, Okan Buruk'un soyuna sopuna sövülen en beğenilenlerde ilk sırada yer alıyor. Ne ara bu kadar salak bir kitle olduk, anlamadım. Ekşi'ye de bırakmanın zamanı gelmiş.

Ekşi Sözlük'e bakayım dedim, Okan Buruk'un soyuna sopuna sövülen en beğenilenlerde ilk sırada yer alıyor. Ne ara bu kadar salak bir kitle olduk, anlamadım. Ekşi'ye de bırakmanın zamanı gelmiş.
Ekşi'nin nasıl bir ishalli dışkı çukuru olduğunu ben 2016'dan beri anlatıyorum da dinleyen yok. :D Günde 5 dk bile bakmamak lazım. Eskiden ünlüler falan tenezzül edip geliyordu artık onlar da gelmiyor. Yönetim zaten aktroll besliyor paso. Abazan, holigan, ırkçı, embesil yuvası hiç bulaşılmaz.

Tedesco hocama yazar bu da değil mi? @justahuman
Tedesco hocamın vebalini almasalar şampiyon olurlardı.

Neyse artık lig sıktı gerçekten bu ne her sene her sene şampiyon ol. Ortaya konulan futbolda da gram zevk yok.

Seyir zevki yüksek bir topçu gelmediği sürece seneye ligde GS'liliği @amaneden 'e devrediyorum.

Derin GS'nin tüm kudreti seneye GS'nin üzerinden çekilmiştir. Kim şampiyon olursa olsun : ))

Ekşi'nin nasıl bir ishalli dışkı çukuru olduğunu ben 2016'dan beri anlatıyorum da dinleyen yok. :D Günde 5 dk bile bakmamak lazım. Eskiden ünlüler falan tenezzül edip geliyordu artık onlar da gelmiyor. Yönetim zaten aktroll besliyor paso. Abazan, holigan, ırkçı, embesil yuvası hiç bulaşılmaz.

Bir an üzüldüm öyle görünce. Eleştiride sorun yok, direkt sülalesine sallamış adamın ve en beğenilen mesajlarda bunlar. Toplum adına üzüldüm durduk yere.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık