Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .

Kulübümüz İtarafından, sildur'un son torunu Victoriad Osimhen'dor için, Khazaddum madenlerinden. efsanevi Mithril zırhı dövdürülmüştür." Diye yorumladım.
Mithril de bilindiği gibi "tüy kadar hafif, ejderha derisi kadar sağlam" olan LOTR evreni malzemesiydi.
Artık canlı canlı bir "Kral'ın dönüşü" izleriz umarım.

Kulübümüz İtarafından, sildur'un son torunu Victoriad Osimhen'dor için, Khazaddum madenlerinden. efsanevi Mithril zırhı dövdürülmüştür." Diye yorumladım.
Mithril de bilindiği gibi "tüy kadar hafif, ejderha derisi kadar sağlam" olan LOTR evreni malzemesiydi.

Yüzük takınca da görünmez olacakmış.

Osimhen doping yapıyor, koluna ekstra güç veriyor derler. Saç boyasından bile binbir mana çıkardılar.

Osimhen doping yapıyor, koluna ekstra güç veriyor derler. Saç boyasından bile binbir mana çıkardılar.
Atelin içinde ona güç veren doğaüstü taşlar var [sonsuzluk taşları] Osimhen kollukla maçlara girmesin diye TFF'ye itirazlarda bulunurlar. Bunlardan beklerim.

Lavuğun biri ciddi ciddi maçlara maskesiz çıksın diyordu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık