Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Yok ya cidden kazmaydı. Euro 2000'i bile canlı canlı izledim. O zamanlar defanslar daha rahattı, 300 küsur gol atmasının başka açıklaması yok.

Çok gol kaçırıyordu, bildiğimiz ayaksızdı.

Çok şaşırdım böyle düşünmene. Adamın Avrupa maçlarında 37 golü var. En yakını Burak Yılmaz 30 gol.

Arda, Nihat, Tuncay, Cenk 15 gol atmış. Bu adam nasıl kazma oluyor?

Dönemdeki zirve yabancı forvetlere bakıyoruz, adam yine zirvede. Onların lig zor, bizim lig kolay diyebilirsin.

Yine de Henry Avrupa'da 50 gol atarken bu adam 37 gol atmış. O da Arsenal gibi her sene Avrupa oynayan takımda, diğeri Galatasaray'da.

Adamın futbolculuk değeri fetöcü olduğu için bilinmiyor.

Çok şaşırdım böyle düşünmene. Adamın Avrupa maçlarında 37 golü var. En yakını Burak Yılmaz 30 gol.

Arda, Nihat, Tuncay, Cenk 15 gol atmış. Bu adam nasıl kazma oluyor?

Dönemdeki zirve yabancı forvetlere bakıyoruz, adam yine zirvede. Onların lig zor, bizim lig kolay diyebilirsin.

Yine de Henry Avrupa'da 50 gol atarken bu adam 37 gol atmış. O da Arsenal gibi her sene Avrupa oynayan takımda, diğeri Galatasaray'da.

Adamın futbolculuk değeri fetöcü olduğu için bilinmiyor.
Galatasaray takım halinde iyiydi. Ergün'ün kestiği ortaları hala hatırlıyorum. Bu da 5 tane kaçırır birini atardı. Saf bitirici golcü değildi yani, pres gücü, mücadele etmesi iyiydi.

Bu İnter'e transfer olduktan sonra Jardel'i aldılar. Adamın her vurduğu gol oluyordu. Tek sezon kaldı Avrupa'da 9 gol atmıştı sanırım. O saf golcüydü.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık