Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Turnuva ağacı sistemi baya değişmiş gibi . Eski dünya kupasına göre bakmıştım ben. Bu yüzden gruptan çıkarsak Brezilya veya Fas gelir diyordum. Şu anki durum daha iyi ama bu kısır futbolla gruptan çıkmak hele 1. çıkmak zor olacak. ABD net olarak kollanacaktır.

d2 d3 ler değişir ama gördüğüm, arjantin portekiz çeyrek finali, ispanya fransa yar finali var.
Sol blok çok zor sağ bloka göre biz 1. olsak çeyrekte ispanya yarıda fransa var , bizim çok acil 2. olmamız lazım KEKW
Fransanın rakibleri çok güçzlü hollanda, almanya,ispanya ile oynayacak sırasıyla

Hoca bence de sıkıntılı ama kovulduğu an daha kötüsü gelecek bu da ortada.
Kovulursa anca turnuvadan sonra kovulur. Eskilerle karşılaştırıp bu adamı öven çok yorumcu var. Ama eskilere göre unutulan birşey var. Tamam bir hakan şükür, nihat kahveci, Burak Yılmaz vb forvetimiz yok ama takımda Juventus'un 10 numarası var. Şampiyonlar liginde Final oynamış İnter'in 6 numarası var. Real Madrid'in 10 numarası var. bundan 20 sene önce Real Madrid'in, juventus'un 10 numarası senin milli takımında oynayacak denilse sevinçten takla atardık. Şimdi kadro var ama oyun yok. Kazanan haklıdır ama Kenan, Arda falan oyundan çıktıktan sonra adamlar 1 tane atsa ne olacaktı ? Ki atabilirlerdi de 11 kişiyle defans yapıyorduk, doğru düzgün bir kontraya çıkıp adamları geri koşturamadık bile. Topa basıp 2 top çevirip oyunu soğutamadık.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık