amaneden 19 Mar 2026 #2,651 Smoker dedi ki: Hocanın duası kuvvetli diye yorumlayabilir miyiz bunu? Genişletmek için tıkla ... Ahahah. Sen atarlar dedin diye attık. Ben 8 dedim diye atamayacağız.
Smoker dedi ki: Hocanın duası kuvvetli diye yorumlayabilir miyiz bunu? Genişletmek için tıkla ... Ahahah. Sen atarlar dedin diye attık. Ben 8 dedim diye atamayacağız.
mmmikrofon 19 Mar 2026 #2,653 Uğurcan gününde olmasa çift hane yermişiz. Okan hala hücumcu alıyor Allah'ını seven savunmaya gelsin.
Uğurcan gününde olmasa çift hane yermişiz. Okan hala hücumcu alıyor Allah'ını seven savunmaya gelsin.
Fisher Tiger 19 Mar 2026 #2,656 Noa Lang rakibin suratına orta kesince, Quaresma'yı hatırlattı yine. Quaresma'nın ortasının hızı bayıltıyodu tabi, orası ayrı. Nazar değdirdik çocuğa, geçmiş olsun.
Noa Lang rakibin suratına orta kesince, Quaresma'yı hatırlattı yine. Quaresma'nın ortasının hızı bayıltıyodu tabi, orası ayrı. Nazar değdirdik çocuğa, geçmiş olsun.
kadir †. 19 Mar 2026 #2,657 Şampiyonlar Ligi gitti, lig şampiyonluğu hayırlı olsun. Bu sene misyonu tamamladık, seneye devam.
justahuman 19 Mar 2026 #2,658 4 yedik 2 daha yeriz. 2 de sakat verdik. Etti 8. Şampiyonluk da %85 fener'e kaldı.
ReaperDuke 19 Mar 2026 #2,659 Allah'tan eleniyoruz da PSG zulmünü düşünmek zorunda kalmayacağız.Fenere yine şp vermemekle yetincez bu sene
Allah'tan eleniyoruz da PSG zulmünü düşünmek zorunda kalmayacağız.Fenere yine şp vermemekle yetincez bu sene