Totem pili bitti. Artık işimiz şansa kaldı. Allah Kerimdir@amaneden yavaş gelin deplasmanda oynuyorsunuz
Totem pili bitti. Artık işimiz şansa kaldı. Allah Kerimdir@amaneden yavaş gelin deplasmanda oynuyorsunuz
Adama bak golü çağırmış resmen.@amaneden yavaş gelin deplasmanda oynuyorsunuz
İşin şakası bir yana Yunus yok. Önde baskı yapamıyoruz.Adama bak golü çağırmış resmen.
Sus artık be adam ya.İşin şakası bir yana Yunus yok. Önde baskı yapamıyoruz.
Kurtuluş Savaşı mücadelesi vermemiz lazım bunu da beceremiyoruz Türk takımları olarak çok nadir yapabiliyoruz.
Duran top büyük şans oldu
Senin totem gücüyle benim bahtsızlık birleşince Liverpool'un şansı kalmıyor hiç.Ben bugün nötr etkide bulunuyorum. Kim kazanırsa kazansın hem sevinip hem üzüleceğim. Benim için en hayırlısı berabere kalmaları galibaSus artık be adam ya.Senin totem gücüyle benim bahtsızlık birleşince Liverpool'un şansı kalmıyor hiç.

Beşiktaş'a karşı yaptı ya kurtuluş savaşını Galatasaray. Gayet iyi beceriyor bence.İşin şakası bir yana Yunus yok. Önde baskı yapamıyoruz.
Kurtuluş Savaşı mücadelesi vermemiz lazım bunu da beceremiyoruz Türk takımları olarak çok nadir yapabiliyoruz.
Duran top büyük şans oldu
Hocam o Beşiktaş. Bunlar her topu araya salıyor hepsi güzel sarkıyor vs.Beşiktaş'a karşı yaptı ya kurtuluş savaşını Galatasaray. Gayet iyi beceriyor bence.
Uğurcan 1 tane çıkardı şimdi. Klasik bir Beşiktaş maçında olduğu gibi 8 tane daha çıkarır Uğurcan, 1-0 biter maç. Mis.
8-0'lık maçta ben hiç nötr kalamamıştım ya. Ne acayip bir gündü.Ben bugün nötr etkide bulunuyorum. Kim kazanırsa kazansın hem sevinip hem üzüleceğim. Benim için en hayırlısı berabere kalmaları galiba![]()