Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Galatasaray

• Fenerbahçe

• Trabzonspor

• Göztepe

• Beşiktaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sorun şu ki biz o Kocaelispor'a yenildik.

Üstüne Konya seviyesi bir takıma yenildik.

Üstüne Alanya'ya karşı hareketli bir oyun ortaya koysak da çok fazla açık verdik.

Ve kafalar Liverpool maçında. Osi tripkolik takılıyor. Lang balonu çok çabuk patladı. Yunus'u sakat sakat oynattılar baktılar olmuyor kestiler. Onun presini arıyoruz.

Sergen hocam topu bize bırakıp baskılı oynarsa büyük ihtimalle kazanır. Hele bir de Okan Singo yeğenimi stoperde oynatma gafletine düşerse hem baskıyla gol yeriz hem akan oyunda hem de duran topta.

Trabzon maçı da kritik ama form durumları açısından GS'nin en zor maçı BJK maçı olacak.
Son 5 maçta en iyi performans BJK'nin.

BJK maçında puan kaybetmezse, zor fikstüre rağmen %55 şampiyonluk yolunda ibre GS'ye döner.
Evet Osi'nin durumları biliyorum. Maaş ile ilgili de bişeyler varmış herhalde.

Fb'nin o kadroyla kalan maçlarını yarasız tamamlama ihtimali yok. Problem olmaz Galatasaray için ikinci bi 5-0 yenilgi. Ben olsam Beşiktaş'ın karşısına direkt yedek kadro ile çıkardım.

Yani bence, ibre hiçbir zaman Fb'ye dönmedi ve dönmeyecek. Mühendislik hatası var Fb'de çünkü. Beşiktaş'ta da vardı, biraz düzeldi ara transferlerle. Hala var bazı hatalar. Fb ara transfer dönemiyle birlikte yeni mühendislik hataları edindi.

Fb'nin hedefi 2.lik olmalı bence. Çünkü bu gidişle 2.lik, hatta 3.lük bile kesin değil.

Evet Osi'nin durumları biliyorum. Maaş ile ilgili de bişeyler varmış herhalde.

Fb'nin o kadroyla kalan maçlarını yarasız tamamlama ihtimali yok. Problem olmaz Galatasaray için ikinci bi 5-0 yenilgi. Ben olsam Beşiktaş'ın karşısına direkt yedek kadro ile çıkardım.

Yani bence, ibre hiçbir zaman Fb'ye dönmedi ve dönmeyecek. Mühendislik hatası var Fb'de çünkü. Beşiktaş'ta da vardı, biraz düzeldi ara transferlerle. Hala var bazı hatalar. Fb ara transfer dönemiyle birlikte yeni mühendislik hataları edindi.

Fb'nin hedefi 2.lik olmalı bence. Çünkü bu gidişle 2.lik, hatta 3.lük bile kesin değil.
Osi'nin problemi maaşı değildir çünkü diğerlerinden daha önde alıyormuş maaşını sponsor kısmını falan. Onun dışında da zaten oyuncular maaşı garanti gördükleri için primler daha önemli oluyor onları da hep vermiş GS.

Mevzu bence yeterince beslenmediğini düşünmesi. Çünkü problemi saha içinde hep saha dışında değil. Haksız da sayılmaz ama kendisi de çok farklı değil, pas vermesi gereken yerde vermiyor veya pas opsiyonu doğru zamanda olmuyor vs. bu ara golden çok asist yapıyor diye sahada triplere giriyor bence. Ama saha dışında onun da dalgasını yapıyor bu arada Gabriel Sara gibiyim diye vs.

İkinci bir ihtimal ise kafasında ben ŞL'de kendimi gösterdim bana gelecek tekliflere "mutsuzum" mesajı vereyim ve sene sonu ya gideyim ya da zam alayım düşüncesi falan olabilir.

Son düzenleme:
Hocam ibre tersine döndü :D
Konya maçında puan vermemiş olsak tamamdı.

Ama BJK maçında en az 2 puan zaten bırakırız.

En kötü ihtimalle fener haftaya puan farkını 2'ye düşürmüş olacak.

GS ise Başakşehir ile Kocaeli ile oynayacak Göztepe, Trabzon gibi deplasmanlara gidecek fener maçından önce.

Yani hala Fener'in derbiye avantajlı çıkma imkanı var. Ki dediğim gibi en kötü ihtimalle GS'yi yenip lider olabilir.

GS zaten Fener'e karşı evinde değil Kadıköy'de daha iyi sonuçlar oluyor son yıllarda

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık