Hasta yatağından anca bu kadar çevirebildi Tedesco hocam.Büyük hocanın takımı olmak böyle bir şey işte. Tedesco hocam her duruma göre planını çizmiş vermiş oyunculara.
2-0'dan döndüler
GS ise 5 gün geçse dönüp kazanamazdı Konya maçını.
Neyse arada ki puan farkı 1 BJK galibiyeti %100 zaten.Konya maçına daha fazla yandık şuan..
O maçı kazansak kafa rahattı şuan. BJK maçında rahat puan bırakırdık. Şimdi orada puan versek diğer deplasmanlar yine büyük problem olacak.
GS, tarihinin en zor maçına çıkacak. OH kabuslarımıza giriyor @Fisher Tiger
OH = Meruem
Agbadou= Yuupi
Cherny= Pitou
Orkun=Pouf
Bizim eşgal
![]()
Beşiktaş Kocaelispor maçını zar zor kazandı.Konya maçına daha fazla yandık şuan..
O maçı kazansak kafa rahattı şuan. BJK maçında rahat puan bırakırdık. Şimdi orada puan versek diğer deplasmanlar yine büyük problem olacak.
GS, tarihinin en zor maçına çıkacak. OH kabuslarımıza giriyor @Fisher Tiger
OH = Meruem
Agbadou= Yuupi
Cherny= Pitou
Orkun=Pouf
Bizim eşgal
![]()
Sorun şu ki biz o Kocaelispor'a yenildik.Beşiktaş Kocaelispor maçını zar zor kazandı.
Sıraladığın isimlerden Oh 6.3 ile oynadı, Cerny 6.5 ile.
Orkun cezalı idi, Adbadou'nun el ile oynadığı pozisyona penaltı vermediler.
Beşiktaş'ın son maçına dair tek umut verici ışık, savunmanın güven veren + üreten bir yapıya ulaşması idi.
Evet, Oh'un ilk 3 maçındaki performansı korkutucu.
Son maçta da Cerny'e %100lük gol pası verdi, Cerny dışarı vurdu.
Oh'un 6.3 istatistikli maçı dahi korkutucu aslında bakarsan.
Cerny'nin 2'şer gol attığı Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını biliyoruz, onlar da korkutucu.
Ailevi bir problemi varmış bu aralar, modu düşük biraz o yüzden.
Değişik mevkilerde oynamasına rağmen 22 maçta 6 gol 8 asist sonuçta, az sayılmaz.
Ben öyle garanti bir puan kaybı beklemiyorum Galatasaray'dan.
Hem Beşiktaş maçı için, hem de Liverpool maçı için.
Galatasaraylılar boş yere paranoya yapıyorlar.
Büyütecek bişey yok. Gayet iyi, yeterli, dengeli ve derinlikli bir kadroya sahip Galatasaray.
Bu yüzden yine 5-0 Beşiktaş alır diyorum![]()