Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Galatasaray

• Fenerbahçe

• Trabzonspor

• Göztepe

• Beşiktaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu Galatsarayın yeni siyahi defans oyuncusu çok fenaymış orta açıyor pres yapıyor top kapıyor .Adı Osimhenmiş

Bi de 2 çöp tenekesi var değilmi sahada yabancı madde yasak askında Eren ve Boey yazıyor üzerlerinde

Anayasa madde ekleticez "Noa Lang'a 30 m vereceğine "ile başlayan bir cümle suç sebebidir sözü dahi edilemez.😍

Yeni Nesil Quaresma vibeı alıyorum başına buyruk hiçbirşeyden cekinmiyor aranan kan

İcardi mezardan kalktı mı acaba şüphelendik hala sözleşme yenilenmemesinden yanayım piyasasını yapsın güzel bir yere gitsin oynasın topunu. Uzun topları çok iyiydi.

Renato Nhaga'yı maçtan kopardı tribünler ayağına her gelen topa hey hoy yaptılar enteresan bir şekilde. Kumaşı iyi de Okan'ın elinde forma şansı bulabilir mi sanmıyorum tam ona göre topçu aslında ama yine de pek ihtimal vermiyorum, Okan'ı da bu konuda suçlamıyorum 1 maç berabere kalsa yedi sülalesine sövüyorlar medyada FT hocalığı bıraktım demeden de böyle devam eder gibi.

Boey'in maç eksiği çok göze çarpıyor eğer bonservisini almayacaklarsa bayağı saçma transfer olacak kondisyon yapıp kaçacak aşırı kötüydü bu maç zaten bacağı yok ona göz yumuyoruz da defans da yapamadı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık