Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Galatasaray

• Fenerbahçe

• Trabzonspor

• Göztepe

• Beşiktaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bizim yönetim o kadar şova girdi gitti sherif diye tanınmayan kafasını yukarı kaldırmayan sol kanat forvet almış gerçekten panik transferi yapmakta üstümüze yok sen nasıl 5 m etcek topçuya 25 m para verirsin .Kafam almıyor yani işin sonunda şampiyon olsan bile saçma olay sampiyonluğa kaç para veriyorlar sanki bizim takımların transfer yapmaması lazım yapacaksa en iyi transleri şuan trabzon yapıyor .

İcardi Juventus haberi çıkmış tüm Fabrizio, Di Marzio filan da girmiş, muhtemelen sezonun geri kalanının maaşını ödemeleri karşılığında bedava gönderirler. Direkt rakibine bu şekilde vermek isterler mi bilemiyorum ama giderse hem kendisi için hem bizim için iyi olur.

Osimhen'i yedekleyebilecek koşan eden bir yedek forvet bulabilecekler mi orası önemli tabi bulurlarsa ben okeyim.

İcardi Juventus haberi çıkmış tüm Fabrizio, Di Marzio filan da girmiş, muhtemelen sezonun geri kalanının maaşını ödemeleri karşılığında bedava gönderirler. Direkt rakibine bu şekilde vermek isterler mi bilemiyorum ama giderse hem kendisi için hem bizim için iyi olur.

Osimhen'i yedekleyebilecek koşan eden bir yedek forvet bulabilecekler mi orası önemli tabi bulurlarsa ben okeyim.
Muslera 1 yıl önceden gidiyorum demesine rağmen ''Muslera'nın gitmesi bizim için sürpriz oldu, o yüzden hazırlıksız yakalandık'' diyen bir yönetim sence öyle bir durumu önceden düşünmüş müdür ya da düşünmüş olsa bile hazırlık yapmış mıdır.....

Muslera 1 yıl önceden gidiyorum demesine rağmen ''Muslera'nın gitmesi bizim için sürpriz oldu, o yüzden hazırlıksız yakalandık'' diyen bir yönetim sence öyle bir durumu önceden düşünmüş müdür ya da düşünmüş olsa bile hazırlık yapmış mıdır.....
Bilemiyorum ama Osimhen'in olmadığı dönemde takımın düştüğü hali gördük İcardi Okan'ın mevcut sistemine çok ters kalıyor, GS yüzyılını başlatan topçunun mevcut hale düşmesi içini yakıyor insanın. Okan tüm takımlarında forvet yükselten bir hoca olmuş bu zamana kadar ama Osimhen geldiğinden beri forveti rahatlatma işini saldı çünkü uçta her şeyi tek başına yapabilen bir topçusu var. İcardi çaprazdan döner dönmez okyanusa düştü özgüveni de düşüyor adamın kurtulması lazım bizden hem de bizim ondan. Yarım sezon Osimhen sakatlanması diye dua edeceğiz Barış 3-5 maç idare eder de fazlasını bilemem.

Mert Kömür için 10m€ + Felix Uduokhai'yi ver gitsin.

Edit : Santrafora Atiba'nın önerisi olan Promise David'i çak,
6 numaraya da Josef'in önerisi olan Martinelli'yi çak,
kapat transfer dönemini.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık