Ben bile bu kadarini beklemiyordum
Besiktas ta 2 senedir bir abdestsizlik var ama cozemedim
Birsey daha soracagim
Menajerler besiktasa ciddi cephe almis ondan dolayi transferler bu kadar zorlasiyor diyorlar
Var mi bir gerceklik payi duyumunuz var mi
Medyatik şeyler ilgimi çekmiyor ya açıkçası. Ne merak ettim, ne de bi bilgim var.
Asslani'yi beğendim. Genç çocuk da fena gözükmüyor. Bu şekilde devam edilmesine okeyim ben.
Büyük takımları zaten deşiyoruz. Kadıköy evimiz olmuş, Dolmabahçe'de daha çok zorlanıyoruz anadolu takımlarına. Transfere gerek bile yok da işte, bazı anadolu takımlarının kontraataklarına çare bulunması gerekiyor sadece.
Zaten yönetim de takım da farkında kime puan kaybedip kime etmediğinin. Ona göre oynuyorlar kozlarını. Doğru da yapıyorlar.
Welinton-Ersin-Rıdvan-Nsakala şampiyon oldu bu takımda. Sol kanat yokken, on numara yokken şampiyon olduk. Yıldıza falan gerek yok Galatasaray ve Fenerbahçe'yi yenmek için. Anadolu kulüpleri bile yeniyor. Rafa ile Abraham'a da gerek yok, ki gördük zaten onları da.
Bu şekilde, akıllı davranılmasına devam edilmesi lazım. Bu esnada taraftar maalesef yönetimin de, teknik heyetin de arkasında değil. Yetkililer dik durmalı, taraftarın duygusal tepkisine takılmadan doğru ve mantıklı işler yapmalılar. İşlerin doğruluğu zamanla kendisini gösterecek ve taraftarı yönetimin arkasına çekecektir.
Böyle durumlarda da yetkililerin işi çok zor maalesef. Ben de kendi yetkim dahilinde bu tarz durumlarda kaldım. Altındakinin duygusunun sorumluluğunu üstlenebilmeyi herkes kaldıramaz. Hele ki profesyonel değilse, çok daha zor. Tebrik ediyorum ben yönetimi de, teknik heyeti de dik duruşları için.