Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Galatasaray

• Fenerbahçe

• Trabzonspor

• Göztepe

• Beşiktaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Aslani ye ne diyorsun ustat
Yeni bir musrati aldik gibi geliyor bana
Bu yonetim niye hep bir riskli topcu aliyor anlamiyorum
Estafurullah knk. Bakmadım henüz, bakınca paylaşayım yorumumu.

Şunu diyim, çocuk 6 herhalde.
Ndidi'yi 8 olarak, Orkun'u 10 olarak kullanacaklarsa herhangi bir 6 iyi kötü işe yarar zaten.

Ndidi ve Orkun'a uyup uyamayacağını da kestirebilmem zor çünkü Orkun'u 10'da çok az gördük, Ndidiyi 8'de hiç görmedik.

Yine de bakar, paylaşırım yorumumu.
Baktım şimdi. Çocuk komple orta saha ya. 6-8-10 nereye koysan oynar.
Gerideyken defansif müdahaleleri temiz. İleride de karar verme mekanizması ve bitiriciliği yüksek.
Hem 6 hem 10 oynar rahatlıkla.

Beşiktaş'ta Sergen bu çocuğu nereye koyar dersen, bana öyle geliyor ki Sergen'e kalsa 10'a koyar bu çocuğu direkt.
Ama çocuk uzun bir süredir 10 oynamamış sanırım.
Ndidi'yi 8'e atıp bu çocuğu 6'ya koymak, şu anki şartlar için daha mantıklı gözüküyor. Orkun da 2'sinin önünde, solo 10 oynar.

Baktım şimdi. Çocuk komple orta saha ya. 6-8-10 nereye koysan oynar.
Gerideyken defansif müdahaleleri temiz. İleride de karar verme mekanizması ve bitiriciliği yüksek.
Hem 6 hem 10 oynar rahatlıkla.

Beşiktaş'ta Sergen bu çocuğu nereye koyar dersen, bana öyle geliyor ki Sergen'e kalsa 10'a koyar bu çocuğu direkt.
Ama çocuk uzun bir süredir 10 oynamamış sanırım.
Ndidi'yi 8'e atıp bu çocuğu 6'ya koymak, şu anki şartlar için daha mantıklı gözüküyor. Orkun da 2'sinin önünde, solo 10 oynar.
Benim anladigim inceledigim kadariyla regista ortasaha
Top teknigi uzun toplari cok iyi ama top kapmasi yok defansif yetiler cok zayif
Cok tempolu oyuncu degil
Ndidi top kapacak Aslani dagitacak gibi duruyor

Benim anladigim inceledigim kadariyla regista ortasaha
Top teknigi uzun toplari cok iyi ama top kapmasi yok defansif yetiler cok zayif
Cok tempolu oyuncu degil
Ndidi top kapacak Aslani dagitacak gibi duruyor
Kaç regista geldi geçti, tutmadı hiçbiri Beşiktaş'ta. 70 milyonluk Pjanic dahil.
Bu yarım sezon için Asllani as 6, Kartal Kayra yedek 6 olacak şekilde ilerlenir tahminen dediğin gibi.

Ama Sergen kendi 6'sını bulduğunda, Asllani'ye 6'lık değil 10'luk yaptırır gibime geliyor.
Bu yüzden sezon içinde de 6 Asslani 8 Ndidi 10 Orkun ve 6 Ndidi 8 Orkun 10 Asslani şeklinde değişimli oynatır hoca diye düşünüyorum.
10'da görmek ve denemek ister ara ara Asslani'yi bence.

Çünkü Orkun 10'dayken çok harcıyor.
Asslani'nin bitiriciliği daha kuvvetli Orkun'a göre.
Ama 6 Ndidi 8 Orkun 10 Asslani yaptığında da Ndidi zayıf kalacak, Orkun sakat sakat defansif müdahalelerle maç kaybettirecek.
Bu yüzden bence, maça göre Asslani'yi ileride değerlendirecek Sergen. Zor olmayacağını tahmin edeceği maçlarda atıcak Asslani'yi 10'a.

Fiyat yükseltip Gsyi zarara uğratmak için Gsnin istediği Lookman'a girdi 35 +9 m maaş

Ama Galatasaray yemeyince bahane uydurup cekilmeye çalışıyorlar 😁Guenduzi'ye 30 verenler Lokman'a peşin 35 veremiyor öylemi !

Beşiktaş maçı hakemi ne öyle ya yoldan geçerken gel maç yönetmi dediler .

80.dakiadan sonra açt8m krmızılık pozisyona sarı bile vermedi ,Bjkli futbolcuyla maç içjnde el sıkışıyor ,adamı gel faul var diye götürüyorlar kulağına gelen sesten sonra sarı veriyor .
Genç hakem fakat torpille gelmiş gibi bu maça verilcek adam değil lig fenasal biçimde yozlaştı

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık