Şampiyon yapsın, tamam.Musaba'yı Fenerbahçe mi almış. Hayırlısı olsun.
Bu sezon skoru bol, ama genel istatistikleri kötü.
Çocuk iyi bence. Gedson'u andırıyor bana.
Ben olsam bu çocuğu 8 oynatırım.
Şampiyon yapsın, tamam.Musaba'yı Fenerbahçe mi almış. Hayırlısı olsun.
Bu sezon skoru bol, ama genel istatistikleri kötü.
Çocuk iyi bence. Gedson'u andırıyor bana.
Ben olsam bu çocuğu 8 oynatırım.
Musaba'yı ben her ne kadar 8,5 gibi görsem de Kerem yeteri kadar iyi değil, o yüzden sol kanada Musaba ile takviye yapıldı gibi geldi bana.Pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum onun. Çok tartışmaya giriyormuş milletle.
Musaba'yı ben her ne kadar 8,5 gibi görsem de Kerem yeteri kadar iyi değil, o yüzden sol kanada Musaba ile takviye yapıldı gibi geldi bana.
Kerem'in yeteri kadar iyi olmamasının yanı sıra, Oğuz da çok kötü bu sene zaten.
Hadi Nene zaten sağda okey, Kerem yerine sola da Musaba'yı attın peki.
E Musaba Kerem'den daha mı iyi? İstatistik olarak hayır. 3 aşağı 5 yukarı aynılar.
Çözüm Musaba veya daha iyi bir sol kanat transferi değil yani bence.
İkisi forma için yarışacak gibi bi senaryo mu hayal edildi acaba bilemiyorum da,
Kerem elinden geleni yapıyor gibi geliyor bana, yani olay rekabetsizlik veya tembellik ile ilgili değil,
Potansiyel ile ilgili gibi biraz bence.
E çözüm ne peki=Talisca sağa, Nene sola. Duran'ın arkasına Asensio. Asensio'nun arkasında İsmail-Fred, 4-2-3-1.
.........duran..........
nene..asensio..talisca
......ismail..fred......
Yedekleri de şöyle:
...........nesyri........
kerem..şimanski..oğuz
....bartuğ..alvarez....
Musaba'ya girildiyse Oğuz veya Şimanski'den çıkılacaktır diye düşünüyorum şu anki çerçevede.
Bence ikisinden de çıkılmalı. İrfancan ile Cenk'ten çıktın zaten. Oğuz ile Şimanski'den de çık ki hakkaniyetli olsun.
Musaba'yı ben her ne kadar 8,5 gibi görsem de Kerem yeteri kadar iyi değil, o yüzden sol kanada Musaba ile takviye yapıldı gibi geldi bana.
Kerem'in yeteri kadar iyi olmamasının yanı sıra, Oğuz da çok kötü bu sene zaten.
E Musaba Kerem'den daha mı iyi? İstatistik olarak hayır. 3 aşağı 5 yukarı aynılar.
İkisi forma için yarışacak gibi bi senaryo mu hayal edildi acaba bilemiyorum da,
Kerem elinden geleni yapıyor gibi geliyor bana, yani olay rekabetsizlik veya tembellik ile ilgili değil,
E çözüm ne peki=Talisca sağa, Nene sola. Duran'ın arkasına Asensio. Asensio'nun arkasında İsmail-Fred, 4-2-3-1.
.........duran..........
nene..asensio..talisca
......ismail..fred......
Yedekleri de şöyle:
kerem..şimanski..oğuz
....bartuğ..alvarez....
Musaba'ya girildiyse Oğuz veya Şimanski'den çıkılacaktır diye düşünüyorum şu anki çerçevede.
Bence ikisinden de çıkılmalı. İrfancan ile Cenk'ten çıktın zaten. Oğuz ile Şimanski'den de çık ki hakkaniyetli olsun.
Kerem’in yerine ben oynasam daha iyi oynarım.Musaba'yı ben her ne kadar 8,5 gibi görsem de Kerem yeteri kadar iyi değil, o yüzden sol kanada Musaba ile takviye yapıldı gibi geldi bana.
.........duran..........
nene..asensio..talisca
......ismail..fred......
Yedekleri de şöyle:
kerem..şimanski..oğuz
....bartuğ..alvarez....
Oğuz'dan çok büyük ihtimalle çıktılar zaten.Musaba'yı ben her ne kadar 8,5 gibi görsem de Kerem yeteri kadar iyi değil, o yüzden sol kanada Musaba ile takviye yapıldı gibi geldi bana.
.........duran..........
nene..asensio..talisca
......ismail..fred......
Yedekleri de şöyle:
kerem..şimanski..oğuz
....bartuğ..alvarez....
Şimanski geçen sezon değil, önceki sezon muhteşemdi. Üstüne geçen sezon Talisca, bu sezon da Asensio aldılar.Bence kanatların sorunu forvetle alakalı. İyi bir 10 numara tek başına maç alıyor da, kanatlar tek başına bir halt yapamıyor gibi. İlla kendisine alan açacak bir forvete veya öldürücü paslar atacak 8-10 numaraya ihtiyaçları var gibi. Kerem Icardi ile oynarken, Benfica'da oynarken bunlara sahipti. Fener'de ise akıllı bir forvet yok maalesef.
Şimanski geçen sezon değil, önceki sezon muhteşemdi. Üstüne geçen sezon Talisca, bu sezon da Asensio aldılar.
Nesyri geçen yıl şahaneydi. Üstüne Duran aldılar.
Tadic çok iyiydi. Üstüne Maximin aldılar.
Hiçbir başarı cezasız kalmamış gerçekten ve hiçbir transfer birbirini tutmuyor.
Cennet vatanımızdan klasik bir sahne yani, şaşırmamak lazım.
Şimanski geçen sezon değil, önceki sezon muhteşemdi. Üstüne geçen sezon Talisca, bu sezon da Asensio aldılar.
Nesyri geçen yıl şahaneydi. Üstüne Duran aldılar.
Tadic çok iyiydi. Üstüne Maximin aldılar.
Hiçbir başarı cezasız kalmamış gerçekten ve hiçbir transfer birbirini tutmuyor.
Cennet vatanımızdan klasik bir sahne yani, şaşırmamak lazım.
Sebastian Szymański’ye laf yok, adam sevgilisinden ayrıldı.Cenk'i, İrfan Can Kahveci'yi veya Oğuz'u değil de, Şimanski'yi bi şekilde çözebilirse Beşiktaş çok iyi olur :dGuendouzi'yi almış Fener sanırım.