Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Ben boyle dusunmuyorum
Bu adamlar bizde olmuyor
Bizim ortam toksik kayboluyorlar
Adam 1.5 sene top oynadi bizde
Hicbir faydasi olmadi
Daha ne kadar tutalim kadroda
Sizin kulüp yönetimi kötü GS ve FB'nin uçtuğu şu dönemde şampiyon olacağız kafasıyla iş yapmasalar TS gibi yapılanmayla uğraşsalar sizde yarış içindeydiniz. GS bir çökerse sert çökecek çok fazla maaş yükümüz var şuan iyi idare ediyoruz başarılı olduğumuz için. TS bu şekilde devam ederse GS çöktüğü an ligi süpürecek çok planlı hareket ediyorlar o kulüpten beklenmeyecek derecede.

Sizin kulüp yönetimi kötü GS ve FB'nin uçtuğu şu dönemde şampiyon olacağız kafasıyla iş yapmasalar TS gibi yapılanmayla uğraşsalar sizde yarış içindeydiniz. GS bir çökerse sert çökecek çok fazla maaş yükümüz var şuan iyi idare ediyoruz başarılı olduğumuz için. TS bu şekilde devam ederse GS çöktüğü an ligi süpürecek çok planlı hareket ediyorlar o kulüpten beklenmeyecek derecede.
Bende ts yi taktir ediyorum
3 5 milyon eurolara iyi topcular buluyorlar
Ugurcani gs ye iyi caktilar
Bunlar hep taktir edilesi hareketler :fool:

Jota motayı kadroya yazmak için 1 milyona kiraladığınız adam TS'yi şampiyonluk yarışına dahil etti adamlar 2. :D
Trabzon'a karşı hiçbir rakip, Beşiktaş'a kapandığı gibi kapanmıyor.
Muçi, kapalı savunmalara çare olamıyor.
Yani Muçi, Beşiktaş'ın on numarası olamıyor tüm taraflar istese bile.

Beşiktaş'ın son on yıldaki en iyi üç on numarası: 1-Sosa, 2-Talisca, 3-Ljajic
Bırak Muçi'yi, Rafa bile Beşiktaş'ın son on yıldaki en iyi üç on numarasından biri değil maalesef.
Bu benim kendi öznel yorumum değil bu arada, açıp bakabilirsin istatistiklere.

Bende ts yi taktir ediyorum
3 5 milyon eurolara iyi topcular buluyorlar
Ugurcani gs ye iyi caktilar
Bunlar hep taktir edilesi hareketler :fool:
Uğurcan kadar büyük dolandırıcılık yok TR futbol tarihinde. 30 yaşında kaleciye 27 milyon kaptırdılar. kişisel yeteneği ve çalışma azmi yüksek kaleci olmadığı sürece bizde performans düşüşü de kaçınılmaz kaleci antrenörümüz Eray İşcan filan Muslera çalışma konusunda ayrı boyut olduğu için 38'e kadar aksamadan gelebildi. Bu oyun bağımlısı birde 2 yıl görmeden postalanacak bence.

TS bir plan dahilinde ilerliyor Fatih Tekke'ye de sonsuz güveniyorlar yönetim vesaire değişip fikirleri değişmezse GS'nin son 4 yılda yaptığını TS'de yapacaktır 5-6 yıl içinde tahminim o yönde.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık