Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Sıkıntı yok, ŞL'yi salarsak ligi alacağız (( :

Şaka bir yana bu sene de ikinci yarı deplasman sıkıntımız olsa da, ilk yarıda ŞL'ye rağmen lider tamamlarsak oradan bırakmayız. Ama epey zor olacak.

Frankfurt maçından sonra Konya maçı sıkıntı olacak. Özellikle Osimhen frankfurt maçında iğneyle oynayıp, Konya'da dinlendirilirse.
Santrofor Ahmed kutucu bile çıksa gene konyayı yenmemiz lazım. Frankfurt bizi tokatlayabilir gibime geliyor. Adamlar işi baya ciddiye almış, almancılar maçı basmasın diye biletinizi satmayın vs diye kura açıklanır açıklanmaz propagandaya başlamışlar. Osimhen ilk maçlarda geçen seneki fizik gücü yansıtmadı gibime geliyor. İlkay belki iş yapar. Uğurcan dan pek umudum yok. Muhtemelen geleni gideni alır içeri. Singo dan ve saneden hızlı katkı beklemiyorum.

Santrofor Ahmed kutucu bile çıksa gene konyayı yenmemiz lazım. Frankfurt bizi tokatlayabilir gibime geliyor. Adamlar işi baya ciddiye almış, almancılar maçı basmasın diye biletinizi satmayın vs diye kura açıklanır açıklanmaz propagandaya başlamışlar. Osimhen ilk maçlarda geçen seneki fizik gücü yansıtmadı gibime geliyor. İlkay belki iş yapar. Uğurcan dan pek umudum yok. Muhtemelen geleni gideni alır içeri. Singo dan ve saneden hızlı katkı beklemiyorum.
Frankfurt deplasmanda net favori zaten. Ama yenemezsek ilk 24 neredeyse imkansız hale gelecek. Onları yenelim de Konya'ya puan versek de olur

Konya'yı her türlü yenmemiz lazım ve kağıt üstünde yeneriz evet. Derhiler hariç kapıt üstünde zaten rakip yok. Hatta kapıt ğstünde sadeFB'ye puan veririz ama futbol bu ve bu takım illa ki bir yerde takılacaksa, deplasman ŞL dönüşü ve Osimhenin yokluğunda lige iyi başlamış Konya ciddiye alınmazsa trafik kazası olabilir.

Ahmed Kutuculu yedek kadroyla oynadık zaten. Evimizde berabere kaldık (( :

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık