@Mihawk bekler değişti, 1 dos değişti, 2. gol yenir mi sence?
Tertemiz gol, neyine bakıyorlar?
Heee, ben de 2 numaralı zenciden hesaplıyorum, diyorum imkanı yok ofsayt olmasının
Kaleci ileride olduğu için Sara ve kalecinin ayağı alıyorlar çizgi olarak ama birbiriyle eşit duruyor ikisinin ayakkabısının topuk kısmı turuncu hangisinin o topuk daha yüksek çözünürlüklü foto lazım.
Şarjı var kaleciye ama onun sebebi Kocaeli topçusunun itmesi hakem yorumu anlayacağın kötü olmadı bence milli ara öncesi.Farkettinizmi pas bağlantısı pas isabeti 0 bu maçı başından kaybetmişti zaten .
Acilen toplantı yapılıp disiplinsizliğin cezasını birilerine kesmeli .
Galatsarayın golü nizamiydi .Sara pasof ofsaytta kaleci topu görüyor ne yaptı Sara anlayan varmı ?
Heee, ben de 2 numaralı zenciden hesaplıyorum, diyorum imkanı yok ofsayt olmasının
Tamam, kaleciden hesaplanıyorsa Sara ofsaytta o zaman, okey
Zaten hakem Osimhen'e anlattı, Osimhen de okey doğru dedi, kamera gösterdi Osimhen'in tepkisini
O an anladım bişey var bilmediğim diye
Bak bak, son cümleme bak :Ofsayt bence de pozisyon. Kötü oynamıştık zaten, iyi oldu mağlubiyet. Avrupa maçı sonrası yanlış kadro çıkardı Okan hoca. Aynı hatayı Trabzon maçında da yapmıştı, beraberlik geldi maçta.
Singo boş bi bebe değil, o belli ama 2 kritik hatasını gördüm. Sakatlık sebebiyle olabilir, doğrudur.
Çizgi kalecisi Uğurcan da bi çıkayım dedi, Singo ile birlikte cortladılar o noktada, ama şanslıydılar.
Sara 8,5 ya, 10 değil. Bunu geçen yıl da görmüştük zaten. Solo oos oynayamıyor.
Bu arada, Osimhen'in 81 dakikada attığı 1 golü, 13. dakikasında atıyordu Icardi. Kaleci parmak uçlarıyla ancak direğe kadar yönünü değiştirebildi topun, yoksa goldü o.
Bu maçta sarı aslanlar Osimhen'i parlayan bir yıldız olarak görebilirler tabi, bi sakıncası yok ama, Osimhen'in 81 dakikasını Icardi 13. dakikasında söndürdü benim için.
Rakip sağ kanatta ön libero, sol bekte sağ bek oynatmak zorunda kalmasa, Kenneth Taylor cezalı olmasa, yedek değil as santraforla çıksalar, farklı şeyler konuşuluyor olurdu muhtemelen.
Pazar günü Kocaelispor şovunu bekleyelim bakalım aşilskdiaşl