Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Şu andan bahsetmiyorum. Sırf potansiyeli büyük diye milli takımda oynatamazsın. İlk milli takıma 11 oyuncusu olduğunda daha Juvenin ilk 11ini geç u20 takımında oynuyordu. Şu an ayrı, oynadığı seviye bakımından en iyi hücum oyuncusu ama 2 sene önce öyle değildi. Onu anlatmaya çalışıyorum.

Ayrıca milli takımda bariz bir kontenjan problemi var. Ardanın yedeği kesinlikle İrfancan değil. 1 senedir doğru düzgün top oynamıyor. Bu sezon da oynamıyor doğru düzgün.

Can Uzun kadroya bile alınmadı. Potansiyelse o da büyük potansiyel.

Barışın santrafor olması zaten ayrı fecaat.

Gürcistan’a karşı çift 6 oynamak da ayrı kötü hocalık bence.

Kontenjancılık bitmediği sürece adam olmaz bu takım.
Adam Juveye çıkmaya başlamıştı o dönem bile, 27 maç oynamış 23-24 sezonunda.Artık potansiyel topçuya 15 yaşında rol vermeye başlıyor büyük takımlar bile.

Bana göre milli takıma alınmalı ve oynatılmalı yükselişe geçen topçular. Misal Can uzun diyorsun, alınmadı net alınmalıydi.

Türk santrafor kim var? Barışı savunduğum için değil ama primci Burak Yılmaz bıraktığından beri doğru düzgün santrafor gelmedi.

Eskiden fiziksiz de oluyordu. Gece hayatıyla falan idare edebiliyorlardı. Şimdi o iş olmuyor.
Burak Yılmaz seviyesinde santrafor olmadığı doğru ama bir kere Barış Alper santrafor değil. Semih deyince hemen gazlanıyor herkes ama çok formda olduğu bir dönemin sonunda kadroya alınmadı santrafor olmasına rağmen. Enis Destan mesela, 2 sezon önce çok iyi bir performans göstermesine rağmen geniş kadrolarda bile düşünülmeyen bir oyuncuydu.

Kenan Yıldız bile santraforda Barış'ın yerine tercih edilebilir ama tercih edilmiyor maalesef. 29 milli maçın neredeyse tamamında santrafor oynadı ve sadece 2 gol attı Barış.

Adam Juveye çıkmaya başlamıştı o dönem bile, 27 maç oynamış 23-24 sezonunda.Artık potansiyel topçuya 15 yaşında rol vermeye başlıyor büyük takımlar bile.

Bana göre milli takıma alınmalı ve oynatılmalı yükselişe geçen topçular. Misal Can uzun diyorsun, alınmadı net alınmalıydi.
Kenan ilk defa milli takımda ilk 11e alındığında Juventus A takımı ile toplam 60 dakikası bile yoktu.

Burak Yılmaz seviyesinde santrafor olmadığı doğru ama bir kere Barış Alper santrafor değil. Semih deyince hemen gazlanıyor herkes ama çok formda olduğu bir dönemin sonunda kadroya alınmadı santrafor olmasına rağmen. Enis Destan mesela, 2 sezon önce çok iyi bir performans göstermesine rağmen geniş kadrolarda bile düşünülmeyen bir oyuncuydu.

Kenan Yıldız bile santraforda Barış'ın yerine tercih edilebilir ama tercih edilmiyor maalesef. 29 milli maçın neredeyse tamamında santrafor oynadı ve sadece 2 gol attı Barış.

Kenan ilk defa milli takımda ilk 11e alındığında Juventus A takımı ile toplam 60 dakikası bile yoktu.
Ben oynattığı oyunu beğenmesem de Barış Alper ile bu takım Euro 2024 de çeyrek final gördü. Az şansımız yaver gitse hollandayı da yenebilirdik. O dediğin Semih iyi oyuncu olsa BJK göndermezdi. Gece kulüplerinden çıkmıyor adam Cengiz ünder gibi. Az biraz eli yüzü düzgün santrofor olsa 3 büyükler yapışıp alır anında. Mecbur santrafor olmadan devam edecek milli takım. Yurt dışından gelenlerden hareket olmazsa en az 3-4 sene daha santrafor çıkmaz adam gibi. Kenan Yıldızı görmedik o pozisyonda ama adamın bir bildiği vardır kafasındayım artık. Montella dan önce en son ne zaman turnuva gördük?

Ben oynattığı oyunu beğenmesem de Barış Alper ile bu takım Euro 2024 de çeyrek final gördü. Az şansımız yaver gitse hollandayı da yenebilirdik. O dediğin Semih iyi oyuncu olsa BJK göndermezdi. Gece kulüplerinden çıkmıyor adam Cengiz ünder gibi. Az biraz eli yüzü düzgün santrofor olsa 3 büyükler yapışıp alır anında. Mecbur santrafor olmadan devam edecek milli takım. Yurt dışından gelenlerden hareket olmazsa en az 3-4 sene daha santrafor çıkmaz adam gibi. Kenan Yıldızı görmedik o pozisyonda ama adamın bir bildiği vardır kafasındayım artık. Montella dan önce en son ne zaman turnuva gördük?
Semihi kanat olarak kullanırsam tabi verim alamazsın. Oyuncuyu en az verim alacağın mevkide kullanıp şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorsun. Semih kötü değil, Beşiktaş kötüydü. Kendi gitmek istedi. İyiki de gitti. Semihin hiç gece kulübüne gittiğini görmedim ben. 17 yaşında ligde 11 gol 3 asist ile oynayan kaç tane santrafor var?

Montella olmadan önce 96dan beri düzenlenen 7 Avrupa şampiyonasından 5 tanesine katıldık. 1 yarı final 1 çeyrek final var ve mevcut kadromuz bizim Altın jenerasyonumuz. Euro 2008 kadrosunun çok üstünde bir kadromuz var.

Bundesligada oynayıp 2 maçta 2 gol 2 asistle sezona çok iyi başlayan Can Uzunu kadroya bile almayan bir hocaya bir bildiği vardır diyemem.

Kenan’ı santrafor ya da forvet arkası gördük. Siz izlememiş olabilirsiniz ama ben izledim. Bu sezon da 3-4-2-1in forvet arkası olarak oynuyor. Bu mevkide bu sezon oynadığı 6 maçta 3 gol 3 asist yaptı.

Bir kısım insan gram ciddiye almaya değmeyecek varlıklar cidden.
Hâlâ Türk peşindeler. Bence ikisi de yaramaz. Bir ihtimal Volkan Demirel tutturabilir ama İsmail de Aykut da camiayı tamamen arkasına alıp bütünleştiremez. Bana kalırsa Felix Magath o getirirdim. Daha 1 sene önce röportajı var fenerbahçeye gelip uzun yıllar sonra şampiyon yapmak isterim diye.

Hâlâ Türk peşindeler. Bence ikisi de yaramaz. Bir ihtimal Volkan Demirel tutturabilir ama İsmail de Aykut da camiayı tamamen arkasına alıp bütünleştiremez. Bana kalırsa Felix Magath o getirirdim. Daha 1 sene önce röportajı var fenerbahçeye gelip uzun yıllar sonra şampiyon yapmak isterim diye.
Türkiye'de Fenerbahçe şampiyon olamaz bence bu konu tartışmaya kapalı gayet açıkça gözüken bir durum. Oyunculara değer katacak, göze hoş gelen futbol oynatan biri gelmeli. Aykut bu dediklerimin tam tersi bir adam hala antrenörlüğe yakıştıranlar onu beni çıldırtıyor. Aykut'un rezillikleri saymakla bitmez.

Aykut TD olarak gelmemeli, geri planda görevi kabul edecekse gelsin ama TD işi hikaye. Gördüğüm kadarıyla da TD'lik dışında görev düşünmüyor, kendisine iyi baksın bizi yormasın durduk yere.

Volkan Demirel de ben onun yardımcısı olurum muhabbetine girmiş. Gerek yok, ikisi de gelsin Samandıra da oyuncularla ilgilensin, saha dışı her şeyden sorumlu olsunlar fakat Aykut TD-Volkan yardımcısı muhabbetine girilecekse bu birliktelik max 2 ay anca sürer.

Olay belli. Topa sahip olma ve hücum futbolu oynayacak TD getireceksin, 2 atıyorsa 3'ü arayacak, 3'ü atıyorsa 4'ü arayacak. 1-0, 2-0 yapınca Real Madrid'e kupa finalinde öne geçmiş gibi takımı full geriye yaslamayacak TD lazım.

Aykut TD olarak gelmemeli, geri planda görevi kabul edecekse gelsin ama TD işi hikaye. Gördüğüm kadarıyla da TD'lik dışında görev düşünmüyor, kendisine iyi baksın bizi yormasın durduk yere.

Volkan Demirel de ben onun yardımcısı olurum muhabbetine girmiş. Gerek yok, ikisi de gelsin Samandıra da oyuncularla ilgilensin, saha dışı her şeyden sorumlu olsunlar fakat Aykut TD-Volkan yardımcısı muhabbetine girilecekse bu birliktelik max 2 ay anca sürer.

Olay belli. Topa sahip olma ve hücum futbolu oynayacak TD getireceksin, 2 atıyorsa 3'ü arayacak, 3'ü atıyorsa 4'ü arayacak. 1-0, 2-0 yapınca Real Madrid'e kupa finalinde öne geçmiş gibi takımı full geriye yaslamayacak TD lazım.
Mümkünse kulüpten içeri adımını atmasın çünkü rahat durmaz altını oyar TDnin.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık