Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Çok genç daha oranın antrenmanıyla ve teknik kadrosuyla gelişimi durur hatta geriye gider. dün seçildi diyonda Daha Yeni gidiyor gitmeden adamı milli takım kadrosundan mı çıkarsınlar :D 1-2 seneye yok olup gider. Arabistan'dan gelen Duranın hâli ortada.

Mourinho ya ödenecek para 15 m Euro. Ekibi de var 9 kendi kalanı ekibe. Güzel satış olur giderse. Yönetimin elini transfer için rahatlatır.
Oynadığı sürece birşey olmaz, oynamayan topçu full antrenman yapsın asıl bir cacık olmaz. Zaten orada çok kalmaz, 1-2 seneye Avrupa'ya döner yaşı daha genç. 15 M palavrasını hangi boş Twitter fenosundan gördün la? 9 M maaşı verilecek işte bu senenin parası, üstüne ekibin parası verilir.

Seninkiler siyasileri devreye sokmuş timsah fener için tüm ülke çalışıyor yine. xd
Hahaha öyle mi oldu şimdi? Eskiden FB yöneticisi çıkıp "Herkes kendi işine baksın, siyasete girmesin" diyordu. Sizde deseydiniz ya böyle neden demediniz hakkınızdan feragat ettiğiniz? Yoksa başka çıkar ilişkiniz mi var? :)

Oynadığı sürece birşey olmaz, oynamayan topçu full antrenman yapsın asıl bir cacık olmaz. Zaten orada çok kalmaz, 1-2 seneye Avrupa'ya döner yaşı daha genç. 15 M palavrasını hangi boş Twitter fenosundan gördün la? 9 M maaşı verilecek işte bu senenin parası, üstüne ekibin parası verilir.

Hahaha öyle mi oldu şimdi? Eskiden FB yöneticisi çıkıp "Herkes kendi işine baksın, siyasete girmesin" diyordu. Sizde deseydiniz ya böyle neden demediniz hakkınızdan feragat ettiğiniz? Yoksa başka çıkar ilişkiniz mi var? :)
İktidar yardımıyla Muric'i alan siz iktidar yardımıyla GS'yi tehdit ettirip Kerem'e izin kopartan siz ortamlarda GS iktidara yakın diyen de siz. Ne olduğunuz belli değil timsahım sen zaten ne olursa olsun sana Ahmet Ercanlar'ın anlattıklarını doğru kabul edeceğin için pekte uğraşmayacağım. xd

İktidar yardımıyla Muric'i alan siz iktidar yardımıyla GS'yi tehdit ettirip Kerem'e izin kopartan siz ortamlarda GS iktidara yakın diyen de siz. Ne olduğunuz belli değil timsahım sen zaten ne olursa olsun sana Ahmet Ercanlar'ın anlattıklarını doğru kabul edeceğin için pekte uğraşmayacağım. xd
Yine hikâye yazıyorsun, bak sana çok net soru sordum. Geçmişte FB yöneticisinin dediği gibi "Siyasetinizi yapın bizi siyasetin içine sokmayın" niye demediniz?

Ben Ahmet'i çok takmam da sen yine işine geleni görmeye ve söylemeye devam. :)

9m yazan haberlerde sadece Mourinho nun ücreti diyor ekibine de 100 er bin euro atılmıyor herhalde ekibi de dahil edince 15 yazıyor. Çoğu gazete sitesinde 15 yazıyor.

Zaten bildiğim kadarıyla adam beni kovarsanız bonusları da full alırım demiş. Bunun içinde Lig şampiyonluğu bonusu, Türkiye kupası bonusu, şampiyonlar ligi şampiyonu bonusu falan da var. O yüzden şampiyonlar ligi şampiyonu bonusunu vermemek için şampiyonlar liginden elenip öyle kovdular.

Arabistan'a giden adamların hayatı biter daha Avrupa'ya dönemezler. Çok nadir birkaç örnek olursa olur. Hem oradaki maaşları futbolculara kimse veremez.

Bizimkiler gene eğilmiş hemen. Onay vereceğiz diye. Ulan insanda utanma haysiyet olur, Yağız Sabuncuoğlu bıyık altından gülerek deveden büyük fil var diye alay ederken ben olsam vereceğim varsa da vermezdim. Sonunda Ali Koç seçim kaybetmesin diye verdik izin der geçerim. Her türlü Galatasarayın işine geliyor nasılsa. Gene de biraz omurgalı dik duran bir yönetim isterdim.

9m yazan haberlerde sadece Mourinho nun ücreti diyor ekibine de 100 er bin euro atılmıyor herhalde ekibi de dahil edince 15 yazıyor. Çoğu gazete sitesinde 15 yazıyor.

Zaten bildiğim kadarıyla adam beni kovarsanız bonusları da full alırım demiş. Bunun içinde Lig şampiyonluğu bonusu, Türkiye kupası bonusu, şampiyonlar ligi şampiyonu bonusu falan da var. O yüzden şampiyonlar ligi şampiyonu bonusunu vermemek için şampiyonlar liginden elenip öyle kovdular.

Arabistan'a giden adamların hayatı biter daha Avrupa'ya dönemezler. Çok nadir birkaç örnek olursa olur. Hem oradaki maaşları futbolculara kimse veremez.

Bizimkiler gene eğilmiş hemen. Onay vereceğiz diye. Ulan insanda utanma haysiyet olur, Yağız Sabuncuoğlu bıyık altından gülerek deveden büyük fil var diye alay ederken ben olsam vereceğim varsa da vermezdim. Sonunda Ali Koç seçim kaybetmesin diye verdik izin der geçerim. Her türlü Galatasarayın işine geliyor nasılsa. Gene de biraz omurgalı dik duran bir yönetim isterdim.
O da maaşı işte sen olayı anlamamışsın. Mourinho bu yıl ki maaşını alıp gitti, ekibi de öyle ama ekibinin parası dediğin gibi toplamda 15'i bulmuyor. Şu haberi Aspor falan yaptı gördüm bok gibi hiçbir kaynak vb yok dümdüz sallamislar. Üstüne de GS fenolari 15'i 20 yapıp hikâye üstüne hikâye katmislar. Çoğu gazete sitesi de birbirini kaynak gösteriyor sıkıntı orada zaten.

"bildiğin kadarıyla" nereden biliyorsun mesela? Bonusu falan bir boku yok. 10 maaşının 1 M'u almış zaten, kalan 9'u alacak yani bu sezon alacağını. + Ekibin parası verilecek.

Yine boş fantazik hikayelerini yazmışsın SL'den elendiler falan filan diye. ŞL kalsalar Dünya para gelecekti daha net kovalardı, sen bu hikâyeleri nereden okuyorsun la? :)

Yusuf 19 yaşında daha 3 sene sonra bile 22 yaşında oluyor oynayıp daha ucuza Avrupa'ya gider dert değil. 30 yaşında Avrupa takımlarına transfer yapan topçular var. Önemli olan oynaması başka birşey değil. Zaten oradan 2-3 yıl parayı kazanıp daha düşük maaşa döner Avrupa'ya.

Kerem muhabbetinde belliydi bu muhabbete gideceği az çok. Dün "Olay Okan hocada ve teknik ekipte onlar 5 gün içinde karar verecek" muhabbetine girdiler. Bugün de R yaptılar işte.

Bizim bu yönetim gitmediği sürece ister kerem gelsin ister başkası bizim takımdan hiç bir şey olmaz .Buraya daha öncede yazdım topçumu kalmadı kereme gidiyorsun 25m paralara alabiceğin ve şampiyonlar ligine gitmeden kullanıbilecek bir sürü adam var.Şuan bizim taraftar hoca yangınına kapıldı unuttular gene ali koçu hocaya odaklandılar aynı akp parti seçmenine döndü bizim taraftar.

sizin hayal ettiğiniz kadar etmez dedik. :d

Bu çocuklar arabistan da ne buluyor bir de araplar bunlarda ne buluyor anlamıyorum. şöhretli oyuncu almak yerine iyice bizim lige dadandılar.

Şaka bir yana Yusuf başarılı olsun gurur duyarız.

Kerem almak için siyasileri devreye sokmuşsunuz
La o teklif doğruydu, FB 20 istedi olmadı fazlasına Arabistan'a gitti işte. Hep isim yaşlı oyuncu yerine biraz gençlere gitmeye başladılar işte. Onlar içinde bizim içinde iyi, her sene altyapıdan 1-2 topçu çıkarsan yeter.

La o teklif doğruydu, FB 20 istedi olmadı fazlasına Arabistan'a gitti işte. Hep isim yaşlı oyuncu yerine biraz gençlere gitmeye başladılar işte. Onlar içinde bizim içinde iyi, her sene altyapıdan 1-2 topçu çıkarsan yeter.
Kötü demedim niye bizim türk oyunculara salça oluyorlar onu anlamadım. Normalde kaliteli alt yapımız yok ki. Bir de bizim çocuklar niye bu kadar paraci oldu. Hiçbirinde güzel kariyer hedefi yok. Giden geliyor. Ben Avrupa aciliriz derken Ortadoğu'da açılım yaptık.

Kötü demedim niye bizim türk oyunculara salça oluyorlar onu anlamadım. Normalde kaliteli alt yapımız yok ki. Bir de bizim çocuklar niye bu kadar paraci oldu. Hiçbirinde güzel kariyer hedefi yok. Giden geliyor. Ben Avrupa aciliriz derken Ortadoğu'da açılım yaptık.
Çünkü top seviye topçu değiller, Avrupa'ya gitseler de kupa kazanacak seviyede takımlara gitmeleri zor. Giden zaten gidiyor Arda Güler gibi...

Yani transfer pazarına Araplar girsinler ben memnun olurum bizim lig için. Misal 16 M teklif etmiş İnter Yusuf'a, Araplar geldi bonuslarla belki de 25 M edecek tutar ödedi. Her sene Araplara yedeklerden 2-3 oyuncu satsan böyle köşeyi dönersin...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık