Satılacak adam sakatlanmasın diye oynatmıyorlar. Maaşı az olacaksa bonservis yüksek olması çok dert değil. Maaşı az adamı satabiliyorsun çünkü. Mesela Fenerbahçe skriniarı aldıBu adam son maçlarda yedek. Transfer meselesinden dolayı yedekse bir şey diyemem ama yeryüzünde sadece bu adam varmış gibi hareket ediyorlar. Ulan çıkın şu menejer kafasından bi ya.
bunu Dursun onaylamaz heralde. 35 bonservis + %10 sonraki satış. Oyuncu da 5m alacakmış. Ya da menajerin biri fena halde domaltıyor Gs'yi. O kadar bonservis veriliyorsa 5m maaş verilemez. Git akanji'yi al o zaman.![]()
Galatasaray'da anlaşma: Wifried Singo! - Futbol Sporx Ekstra - Sporx Galeri
Galatasaray, Monaco forması giyen Wilfried Singo ve ve Fransız ekibiyle anlaşma sağladı.m.sporx.com
Olum bu nasıl bir sözleşme lan. Sözleşmede kâr diyebileceğin hiçbir şey yok. Bir de sonraki satıştan %10 pay vermişler. Oyuncunun alacağı ücret ayrı bir konu.
Kadro kötüyken gelmem dedi baktı kadro adam oluyor geliyorSergen gelmek istiyormuş. Çok belli, bütün yorumcu kankaları lobi çalışmalarına başlamış. Solskjaer'in oynattığı oyun genel olarak beni tatmin etmiyor. Onu söyleyebilirim öncelikle. Gitse niye gitti diye çok düşünmem. Şu konjektürde gitmesini ise kesinlikle istemem.
Takım Solskjaer'in bağlantılarını da kullanarak transferler yaptı-yapacak. Takım kamp gördü. Sergen bu sırada tatilini yaptı, sezon açılışı oldu. Başarısız olursa bu kadroyu ben kurmadım bahanesini de cebine koydu gözünün kestiği takıma gelmek istiyor. Kusura bakmasın, bu kulüpten içeri girmek için öncelikle çıkıp adam akıllı yorumlar yapmaya başlayacak. Yoksa kabul edemem Sergen'i. Çok seviyorum, o şampiyonluktaki etkisini ve hakkını da sonuna kadar veriyorum ama bu başka.
Sanmıyorum Sergene gideceğini adalının. Sergen yüzünden çok salvo yiyor şu an.Kadro kötüyken gelmem dedi baktı kadro adam oluyor geliyorYoutubeda program yapacakmış gelmez diyorlar ama kadro iyi bu sefer gelir.En geç Gs derbisine Bjk Sergenle çıkar.