Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Reis Sen galiba Galatasaray'ı FB ve ya BJK ile karıştırdın. Tarihinde sıfır çeken bir takım olmadı. Futbolcu demeye bin şahit adamlarla avrupada oynadık sıfır çekmedik. Bu takımla da herhalde çekmeyiz. Elinde İcardi, Osimhen, Morata var o yazdığın takımlardan kaç tanesinde böyle bir hucum hattı var ?
0 çeker demedim ki, hepsi kağıt üstünde favori sana karşı. Elbet kazandığın, berabere kaldığın vs olur ama bu takımların sana karşı favori olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bunu vurguladım. Tek tek bu takımlardan puan alma ihtimalin daha düşük.

Ciğeri avrupaya yetmeyen, takım olmayı beceren her takımdan dayak yiyen, hocası Avrupa'da pek de varlık gösteremeyen bir takımız. Ve sen %90'ı senin şişkin piyasa değerini bile tokatlayan adamlarla oynayacaksın. Bu yüzden Osimhen, Ederson geldi diye ilk 24 çok kolay erişilebilir bir noktaya gelmedi maalesef.

Brest, Brugge nasıl başardı? Kendilerinden kat kat güçlü takımları yenerek başardılar. Biz neden yapmayalım di mi? Ama bizim hem top takımlara hem de Brestlere, Brugge'lerr yenilme ihtimalimiz daha yüksek. Bu yüzden fazla uçmamak lazım. Hedef ilk 24.

Osimhen-İcardi-Morata bize eksi yazıyor maalesef. Çünkü Okan ikisini birden oynatmak zorunda hissedecek. Yedek oturtabilsek zaten sıkıntı yok.

Çok iyi bir kurayla belki ama kötü bir kura ile 0 çekme ihtimali daha yüksek.

En kötü değil ama kötü bir kura:

Chelsea
Dortmund
Atalanta
AtleticoM
Sporting
Napoli
AtleticB
Monaco

Hiç bir maçta GS favori olmaz mesela. İlk 24'e girmek ve tüm GS balını kullanıp çok iyi bir kura ile son 16 görmek muhteşem olur.

ŞL'deki neredeyse tüm takımların kadro yapısı da, hocası da lig kalitesi de bizden iyi. Piyasa değeri olarak da hemen hemen öyle.

Bu yüzden sadece ilk 24'e kalmayı ve şl temposuna rağmen ligi almayı başarırsa bence Okan da işini yapmış ve devam etmeyi hak etmiş olur.
1.torba takımlarından tarihi hezimet yaşamasın kafi 2.torbadan da en fazla 1 puan 3 le 4 torba takımlarından galibiyet almaliki en azından ilk 24 e kalsın.Sosyal medyada Gs ceyrek final falan diye sacmalıklar görüyorum hafızayı resetlemişler Okan buruk kendini güncellemeden doğru dürüst bir oyun planı oturtmadan Avrupada başarı beklemiyorum Osimhende İcardi de Sanede bu durumu tek başlarına değiştiremez.

Bu Havertz ve Felix'e ödenen bonservis bedelleri benim gördüğüm en garip olaylar futbol tarihinde.İkisinin de vasat oyuncular olduğu çok belli olmasına rağmen hep üst düzey takımlar tarafafından büyük paralara alındılar.

0 çeker demedim ki, hepsi kağıt üstünde favori sana karşı. Elbet kazandığın, berabere kaldığın vs olur ama bu takımların sana karşı favori olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bunu vurguladım. Tek tek bu takımlardan puan alma ihtimalin daha düşük.

Ciğeri avrupaya yetmeyen, takım olmayı beceren her takımdan dayak yiyen, hocası Avrupa'da pek de varlık gösteremeyen bir takımız. Ve sen %90'ı senin şişkin piyasa değerini bile tokatlayan adamlarla oynayacaksın. Bu yüzden Osimhen, Ederson geldi diye ilk 24 çok kolay erişilebilir bir noktaya gelmedi maalesef.

Brest, Brugge nasıl başardı? Kendilerinden kat kat güçlü takımları yenerek başardılar. Biz neden yapmayalım di mi? Ama bizim hem top takımlara hem de Brestlere, Brugge'lerr yenilme ihtimalimiz daha yüksek. Bu yüzden fazla uçmamak lazım. Hedef ilk 24.

Osimhen-İcardi-Morata bize eksi yazıyor maalesef. Çünkü Okan ikisini birden oynatmak zorunda hissedecek. Yedek oturtabilsek zaten sıkıntı yok.
Yaşın tutup izledin mi bilmem ama bu takım eskiden Sebastian Perez, Ali Lukunku, Suat Usta, Berkant Göktan, Fabio Pinto
Cİhan Haspolatlı gibi adamalrla oynayıp gene sıfır çekmezdik.

Reis Sen galiba Galatasaray'ı FB ve ya BJK ile karıştırdın. Tarihinde sıfır çeken bir takım olmadı. Futbolcu demeye bin şahit adamlarla avrupada oynadık sıfır çekmedik. Bu takımla da herhalde çekmeyiz. Elinde İcardi, Osimhen, Morata var o yazdığın takımlardan kaç tanesinde böyle bir hucum hattı var ?
O takımların olduğun yerden ilk 10'a giremiyorsanız rezilsinizdir

Yaşın tutup izledin mi bilmem ama bu takım eskiden Sebastian Perez, Ali Lukunku, Suat Usta, Berkant Göktan, Fabio Pinto
Cİhan Haspolatlı gibi adamalrla oynayıp gene sıfır çekmezdik.
İzledim tabii ve o takımların daha çok güven verdiği anlar bile vardı ama sen yanlış anlıyorsun. O takımların herbirine yenilme ihtimalin daha yüksek bu anlamda 0 çekme ihtimalin daha yüksek dedim. Yani neredeyse hepsi kağıt üstünde favori. Bu yüzden ilk hedefin ilk 24 olmalı. Son 16 bile değil. Ha her şey yolunda gider oralara gelirsin o zaman başka şeylerin hayalini kurarsın.

Semih Kılıçsoy Cagliari'ye gitmiş.
Yolu açık olsun. Umarım eski formunu kazanmakla kalmaz, kendisini geliştirir.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık