Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Mafya suçlaması yeme ihtimali var sanırım. Taraftar gurupları operasyon yiyormuş, o da zamanında kulüp adına görüştüğü için mercek altındaymış vs. Eşi vs korkuyordur tr'ye gelip rahatlamak istiyordur. Bu yüzden GS'den teklif gelmeyince fener seçenek oldu.

Yağız bambaşka haberler yaparken Sefa Kaan yeni haber girmiş. GS'den başka Türk takımda forma giymem demiş hakan. Ya teyitsiz haber, ya da Hakan bir şekilde sorunlarını çözdü.

Ali Koç'un kendisiyle görüştüğü vs kesin. Yani o tarafa ilka ki bir yeşil yakmış. Ama hala FB tarafı da İnter'e fiyat bile sormamış belki de net bir cevap almadılar hakandan bilemiyorum artık.

Hakan'ın yaşadığı sıkıntıdan gelmek istemesini anlıyorum ama süreci kötü yönetiyor.

GS'ye durumu anlatıp, benim bir şekilde dönmem lazım, şu süreye kadar sizden haber bekliyorum dese sorun olmayacak. EmreB bile gelirken o şekilde gelmişti, Arda Turan da o şekilde başka takıma gitti. Geçmişte şunu dedin diye yine tepkisi dönerdi ama bu kadar yılan hikayesi olmazdı.
Şuan GS'ye bile gelse sıkıntı yaşar.

Neyse artık. Umarım futboluna odaklanıp dünya kupasına kadar topunu oynayacağı, formda kalacağı yerde olur.
Sefa Kaan'a falan güvenmem normalde de bu konuda Hakan veya babasından onay almadıktan sonra bu kadar net bir haber yapmak imkansız bence.2 gün sonra adam seni patlatır ve rezil olursun çünkü.Bende süreci çok kötü yönettiğini düşünüyorum.Ağustosa kadar beklese İnter düşecek bizde alacağız zaten ama ben bekletilecek oyuncu muyum diye triplere girdi büyük ihtimalle.Şimdi de tepkilerden dolayı Fener fikrinden dönüyor gibi.Sebahettin Şirin'in yayınladığı açıklamada bana bunu düşündürdü.Hakan daha önce ultraslanda arkadaşları olduğunu söylemişti şimdi o taraftan resmen Galatasaraylı isen gerekeni yap minvalinde bir açıklama geldi.Ne yapacaksa hızlıca yapsında şu Hakan haberleri biter umarım.2 aydır adamı güzelliyor bütün medya.

Şu kafaya giren futbolcunun yararlı olma ihtinali sıfır ilk performans dalgalanmasında da çarmıha gerilir gelmesin Gs ye.Fb mi yapıyor araplaramı gidiyor ne yapıyorsa yapsın biz de ona sıkacağımız 20 yi enzo milot a sıkalım hem yaş dan dolayı 12+2 kontenjanı hem de sonradan satış garantisi olan adam.Hakan dan artık Gs ye gelse oluşacak baskıdan ve Ali koc la görüşmesinden dolayı bir halt olmaz Fb de de ikinci mesut özil olur yada Mhy gibi kendini ben gs li degilim fbliyim diye deliliğe vurur.Enzo milot iyidir.18 milyon serbest kalması var başka takım çekmeden çök.

Dursun Başkan, Hakan'ı uçuk rakamlara Fener'e kitleyip, genç 10 numara almaya çalışıyor.

5 boyutlu satranç resmen. Tam bir winner. :)

Şu kafaya giren futbolcunun yararlı olma ihtinali sıfır ilk performans dalgalanmasında da çarmıha gerilir gelmesin Gs ye.Fb mi yapıyor araplaramı gidiyor ne yapıyorsa yapsın biz de ona sıkacağımız 20 yi enzo milot a sıkalım hem yaş dan dolayı 12+2 kontenjanı hem de sonradan satış garantisi olan adam.Hakan dan artık Gs ye gelse oluşacak baskıdan ve Ali koc la görüşmesinden dolayı bir halt olmaz Fb de de ikinci mesut özil olur yada Mhy gibi kendini ben gs li degilim fbliyim diye deliliğe vurur.Enzo milot iyidir.18 milyon serbest kalması var başka takım çekmeden çök.
Şuanda osimhenden dolayı para sıkıntısı var. Dursun kaleci alalım bir tane sonrasını satmadan alamayız demiş. Eldeki adamları satmadan kaleci sonrası transfer zor. Hakan şuanda imkansız. Anca 10 m bonservis olur kendi de 3 m kontratı kabul eder o civarda anca olur. E bu adamda öyle ya da böyle geçen sene şampiyonlar ligi finali oynamış adam. Bunu da futbolcu da kulupte kabul etmez. 25m bonservis 8-10m maaş falan verecek durumda değil şuanda Galatasaray.

Sefa Kaan'a falan güvenmem normalde de bu konuda Hakan veya babasından onay almadıktan sonra bu kadar net bir haber yapmak imkansız bence.2 gün sonra adam seni patlatır ve rezil olursun çünkü.Bende süreci çok kötü yönettiğini düşünüyorum.Ağustosa kadar beklese İnter düşecek bizde alacağız zaten ama ben bekletilecek oyuncu muyum diye triplere girdi büyük ihtimalle.Şimdi de tepkilerden dolayı Fener fikrinden dönüyor gibi.Sebahettin Şirin'in yayınladığı açıklamada bana bunu düşündürdü.Hakan daha önce ultraslanda arkadaşları olduğunu söylemişti şimdi o taraftan resmen Galatasaraylı isen gerekeni yap minvalinde bir açıklama geldi.Ne yapacaksa hızlıca yapsında şu Hakan haberleri biter umarım.2 aydır adamı güzelliyor bütün medya.
Ya yönetimden çekinip isim vermedikleri veya erkenden kesin bitmiş gibi yazmalarından bunlara ben de uyuzum ama Burhan'la birlikte Osimhen transferinde iyi iş çıkardılar. Hakan konusunda da GS'ye ilk haber gönderdiğinde bunlar duyurmuştu, FB ile görüştüğünde de.

Direkt Hakan'la görüşmüşler.

İnter'le konuşup, bonservisi için son rakamı alıp FB'ye gidecekse bir an önce gitmeli. Her şey zamanla unutulur ama böyle yılan hikayesine döndürdükçe daha sıkıntı oluyor

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık