Aslında kadro derinlikleri de baya iyi
Niyeyse sezon sonu çıkmaz gibi geliyor. Belli olur gerçi birkaç aya.
Aslında kadro derinlikleri de baya iyi
Bir mac olur, ama o plan ile ligde iddialı olamazlar, büyük maçlarda is yapar ama favori oldukları maçlarda cok sıkıntı çekerler, Palmer ve Pedro var yeni forvetleri bağlantı oyunu güçlü olan, diğer oyuncuların çoğu geçişe müsait, zor işleri.Sezona iyi başladılar. Kulüpler Dünya Kupası ve Konferans Ligi aldılar. Takım olarak sezonu bitirecek güçleri yok bence.
Bir mac olur, ama o plan ile ligde iddialı olamazlar, büyük maçlarda is yapar ama favori oldukları maçlarda cok sıkıntı çekerler, Palmer ve Pedro var yeni forvetleri bağlantı oyunu güçlü olan, diğer oyuncuların çoğu geçişe müsait, zor işleri.
Kanat bek oynayınca kalitesini gösteriyor, ama o bölge fazla şişkin bizde, bir de rakip kalitesiz, fikir verir tabi ama gösterge olmaz, yine de benim de en çok beğendiğim topçu oldu maçın başından beri.Yunus çok iyi top attı ya. Golün önüne geçti ama Köhn geçen maç övmemizin hakkını verdi. 5'ten aşağı bırakmamak lazım. Kesinlikle vasat altı topçu değil.
Böyle bir futbolcu varmış.
Giresun oynatmadan göndermiş adamı, isim kombinasyonu ilginç duruyor.
![]()
![]()
Fabrizio gelecek kardan %10 diye belirtmiş son tweetinde.Çok kötü maalesef. 75 bi şekilde çıkacaktı zaten ama şu "satıştan pay" sıkıntı. Kardan olmalıydı. 2-3 sene sonra da İtalya'dan bu paralar çıkmaz zaten
Neyse artık bir şekilde geldi. Vefakar ve cefakar topçu.
Edit: Bazıları Kardan %10 diyor. Öyleyse çok dert değil.
Normalde bu paralar çok. Özellikle konuşulan maaşı da eklersek. Arazi parası bağlansa da çok derdim ama Arabistan ihtimali var hala, 2 sezon iyi verim alıp en kötü onlara 50-60a okutsan bile %10 bir şey olmaz. Mesele tüm parayı bir oyuncuya bağlamak mantıklı mı? Bence avrupada yine gs batırırsa mantıklı değil. Zaman gösterecek bakalım.Çok kötü maalesef. 75 bi şekilde çıkacaktı zaten ama şu "satıştan pay" sıkıntı. Kardan olmalıydı. 2-3 sene sonra da İtalya'dan bu paralar çıkmaz zaten
Neyse artık bir şekilde geldi. Vefakar ve cefakar topçu.
Edit: Bazıları Kardan %10 diyor. Öyleyse çok dert değil.
Kanat bek oynayınca kalitesini gösteriyor, ama o bölge fazla şişkin bizde, bir de rakip kalitesiz, fikir verir tabi ama gösterge olmaz, yine de benim de en çok beğendiğim topçu oldu maçın başından beri.