Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Çok yoğun bir transfer dönemi olacak. Üç büyüklerin de kadro kalitesini arttırmak için sağlam paralar harcayacağını düşünüyorum.

Galatasaray'ın 1 numaralı hedefi Osimhen ama bekletiyor hala. O beklettikçe fırsatlar kaçabilir. Icardi'nin ne yapacağı meçhul. Morata devre arası gidecek. 2 numaralı hedef kaleci, Emiliano Martinez'in adı geçiyor. 3 numaralı hedef Hakan. En azından bir de sağ bek alınması gerekiyor. Okan'ın yiyeceği yeni bekler lazım. Osimhen 50-60, Hakan 20, kaleci için 5 milyon bek için 10 milyon desek en aşağı 85 milyon euroluk bir bonservis harcaması potansiyeli var Galatasaray'ın. Sezonu geç açacağı için eli rahat bu konuda. En azından sağ bek için ve diğer yapacağı potansiyel takviyeler için bekleyebilir.

Fenerbahçe, çok garip bir kadro planlamasına sahip. Kaleci lazım, iki bek lazım. Bence 2 tane stoper lazım. Fred'i yedeklemeleri gerekiyor. En Nesryi'nin elde tutulduğu senaryoda, çok gerekli miydi Jhon Duran transferi bilmiyorum açıkçası.

Beşiktaş'ın en az 11 transfer yapması gerekiyordu. Sol bek tamam, şimdi sağ bek lazım. 6 ve 8 numaraların yenilenmesi gerekiyor. Sağ ve sol kanat lazım. Abraham tamam, Immobile giderse 2. bir santrafor daha alınacak. Sola Davitashvili'nin adı geçiyor. İmkan varsa Stassin ile birlikte paket yapıp alalım ikisine de ama Stassin kalacağım diyormuş.

Şimdi farkettim konunun açıldığını iyi olmuş yeniden açıldığı.Hakan Lautaro kazmasına iyi geçirmiş senden kaptan falan olmaz diyerek.

Bıkmadılar durağan kanat almaktan.
Asensio ne kadar sağ-sol kanat oynasa da son dönem daha çok 10 numara oynuyor. Kiralık gittiği Aston dönemine baktım, merkezde geriye gelip top alıyor, dağıtıyor, tutuyor. Fakat gol-asist seviyesi düşük kalmış. ŞL de kısa zaman almış 3 gol atmış onun dışında istatistikleri ışık vermedi cok.

Tadic gitti, Szymanski ayrılma muhabbeti var muhtemelen onun yerine düşünüyorlar. Yine de tempolu bir kanat lazım bize evet.

Maxi hariç hasret kaldık şöyle adamlara. Israrla alınmıyor. Maxi de problemliydi.
Maxi bu kadar gole yakın değil, dediğin gibi sıkıntılı biri son dönem özellikle.

Şut yeteneğide hiçbir zaman bu seviyede olmadı. Bakayoko daha 22 yaşındaymış bir de. Alsalar 12+2 kuralina da takılmıyor yabancı muhabbeti yüzünden. Bu olmasa da buna benzer bir genç oyuncu şart bize. 6 numaraya da Bissouma tarzı adam lazım aynı şekilde.

gözümüzün nuru çiçeem gelmiş

osimhen oyaladıkça oyalıyor geseme gelmez, boş yere fiyat yükseltiyor önümüz şamp ligi ona giden parayla 1-2 topçu alınır daha iyi bir kadro kurulur.

gelse güzel olur da gelmeyeceği belli

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık