Çok şükür tedesco hocadan kurtulduk. Bu ALİ Koç'un attığı büyük kazıklardan birisiydi. Eylülde kongre hocayı kov yeni hoca getir. Kovduğun adam gitsin seni eleyen takımın başına geçsin. Tedesco sadeddin ilk geldiği zaman 2 saat yalvardı görevde kalabilmek için. O ara aykut kocaman ve ekibiyle anlaşılmış hazırda bekliyorlardı. Son Karagümrük maçından sonra gene yalvardı araya skriniar ve oyuncular girdi o arada İsmail Kartal ile görüşülüp ertesi gün maça sen çıkacaksın hazırda bekle denildi. Sonra gene kovamadılar anca GS fenerin üzerinden geçince kovabildiler. Bunu ciddi olarak söylüyorum eğer kongre olursa sadeddin başkanda gider. Bana göre fener disiplinsizlik yüzünden bu halde. Hayvanlar gibi para harcayıp bir halt olmaması bundan. John duran mevzusu ortada. Daha sonra edson Alvarez denilen adam kimseye haber vermeden hollandaya gidip kafasına göre amaliyat olmuş Dünya kupasında oynayabilmek için. Fener yönetiminin haberi yok. Bu adamların paralarını da eksiksiz ödüyorlar. Ayıptır yazıktır günahtır. Bana göre fenerin kaleci dahil tüm antrenör ekibi değişmeden düzelme olması imkansız. Transferlerde de bence birileri para yedi. Saçma sapan paralar harcandı bunların ne kadarı kimlerin cebine gitti? Fenerin tekrar şampiyon olabilmesinin tek yolu takımı disiplin altına alacak bir Alman hoca getirmek. Benim adayım Felix magath. Reisin kendisi de demişti Türkiyede feneri bu kadar yıl sonra ben şampiyon yaparım diye.