Cajuste transferi o yüzden beklemeye alındı. Orkun’a göre şekil alınacak. Aslında ben Gedson’un 6ya atıldığı bir orta saha kurgusunu konuşulan isimlerden daha verimli buluyorum. Ama savunmaya dikine pas atabilen, pasla takımı atağa çıkartabilen bir stoper ihtiyacımız olur. Mevcuttaki 3 as stoper de bu tanıma pek uymuyor. Sol rotasyonu bozmaya hiç gerek yok. Sağa bir pasör stoper çekilebilir.Orkun'un zaten Rafa'yla bir kimyası var. O yüzden sadece bize takıma uygun 6 numara alınması lazım bu isim Cajuste mi bilmiyorum. Eğer Benfica'daki kanat alınacaksa Orkun'un Benfica'da ilk kadro dışı kaldığında yaşadığı problem fazla koşmasıydı. O yüzden Orkun'un bu yükü sırtına vermeyen bir 6-8 oyuncusu lazım. Bir de bu adam bize kaptan olarak gelecek, o yüzden takım lideri konumunda olacağı için biraz da takımın bunu kabullenmesi gerekecek. Gedson'un da eğer %50'si alınırsa ki söylenene göre başkan isterseniz bu oyuncuyu 7m avroya satın yoksa 10m avro diyorsanız satmıcam oynatacam demiş. O yüzden bu konu aralarında konuşuluyormuş. Satın alınırsa 25-30 m avro bandında Rusya'yla anlaşıldığı söyleniyor. Gedson'dan çıkılıp Orkun'un alınması büyük iş, bir de gelen parayla 1-2 isime daha gidilecek.
Benfica ile sol kanat için de görüşüldüğü yazıyor. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama Schjelderup adı geçiyor. +2 için de uyumlu.