Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Osimhen'in olmadığı 3 maçta 3 mağlubiyet adamların 2 as oyuncusu yok birde 2026'da Ozan Tufan'a orta sahayı kaptırdı Okan. Göztepe maçında da kesin yok orada da yenilir artık. :D

Şampiyon Trabzonspor yazdıracağız 🔥🔥
Reziller FB maçında şu aşkla destekleseler ŞL geçtim şampiyon olma şansları vardı. Nasıl bir taraftar grubu anlamadım adamlar üstünden 30 milyon euro kazandıkları Uğurcan'a sövmek için stadı doldurdular.

Fatih Tekke'ye yazık valla şu alayı scout transferi isimsiz adamlardan canavar gibi takım yaptı şehir desteklemiyor adamı seyirci ortalaması 5000 filan.

Reziller FB maçında şu aşkla destekleseler ŞL geçtim şampiyon olma şansları vardı. Nasıl bir taraftar grubu anlamadım adamlar üstünden 30 milyon euro kazandıkları Uğurcan'a sövmek için stadı doldurdular.

Fatih Tekke'ye yazık valla şu alayı scout transferi isimsiz adamlardan canavar gibi takım yaptı şehir desteklemiyor adamı seyirci ortalaması 5000 filan.
Alayı Fenerli knk TRT de çıkan Barış Yurduseven diye bir yalaka var Trabzonluyum diye geçiniyor Aziz Yıldırımın kçından ayrılmıyor bunlar 7 den 70 e kripto fenerli ,bir dahaki maç yine yoklar

Son düzenleme:
Lan şu mesajı attıktan sonra önüme bir tweet düştü acayip koptum 😂😂😂 Japonya'da başlayan vücutla kalp yapılan bir akım çıkmış, Davinson Sanchez maçta o akıma nazire yaparcasına bir pozisyon vermiş 😂😂😂 görseli atmıyorum arayan bulur

Osi olmadan anadolu takımı ayarındayız.

Trabzon
Göztepe
Kocaeli

maçları ile puan farkı eriyecek, FB'nin şampiyonluk yüksek dediğimde totem diyenler neredesiniz?

Üstüne bir de Apo cezalı duruma düşmüş.

Osi olmadan anadolu takımı ayarındayız.

Trabzon
Göztepe
Kocaeli

maçları ile puan farkı eriyecek, FB'nin şampiyonluk yüksek dediğimde totem diyenler neredesiniz?

Üstüne bir de Apo cezalı duruma düşmüş.
Maç sonu çıkan 300 kişinin birbirini tuttuğu atışmalardan birinin ikinci sarıdan atıldığı ilktir herhalde. Direkt kırmızı çıkmışlığı vardır ama koşmaya çalışmasından oyuncu mu atılır şaşırmış bunlar.

Birde Apo'ya küfreden bildiğin sivil kıyafetli kadroda olmayan bir çocuk,herhalde FB'nin şampiyon yapılma emri büyük yerden gelmiş bu sene.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık