Osimhen'in olmadığı 3 maçta 3 mağlubiyet adamların 2 as oyuncusu yok birde 2026'da Ozan Tufan'a orta sahayı kaptırdı Okan. Göztepe maçında da kesin yok orada da yenilir artık. 


Reziller FB maçında şu aşkla destekleseler ŞL geçtim şampiyon olma şansları vardı. Nasıl bir taraftar grubu anlamadım adamlar üstünden 30 milyon euro kazandıkları Uğurcan'a sövmek için stadı doldurdular.Şampiyon Trabzonspor yazdıracağız![]()
Alayı Fenerli knk TRT de çıkan Barış Yurduseven diye bir yalaka var Trabzonluyum diye geçiniyor Aziz Yıldırımın kçından ayrılmıyor bunlar 7 den 70 e kripto fenerli ,bir dahaki maç yine yoklarReziller FB maçında şu aşkla destekleseler ŞL geçtim şampiyon olma şansları vardı. Nasıl bir taraftar grubu anlamadım adamlar üstünden 30 milyon euro kazandıkları Uğurcan'a sövmek için stadı doldurdular.
Fatih Tekke'ye yazık valla şu alayı scout transferi isimsiz adamlardan canavar gibi takım yaptı şehir desteklemiyor adamı seyirci ortalaması 5000 filan.
Bence artık totem sebebiyle ders alman ve gerçekten de Fenerbahçe ya da Trabzonspor'un şampiyon olması gerekiyor.Osi olmadan anadolu takımı ayarındayız.
Trabzon
Göztepe
Kocaeli
maçları ile puan farkı eriyecek, FB'nin şampiyonluk yüksek dediğimde totem diyenler neredesiniz?
Üstüne bir de Apo cezalı duruma düşmüş.

Maç sonu çıkan 300 kişinin birbirini tuttuğu atışmalardan birinin ikinci sarıdan atıldığı ilktir herhalde. Direkt kırmızı çıkmışlığı vardır ama koşmaya çalışmasından oyuncu mu atılır şaşırmış bunlar.Osi olmadan anadolu takımı ayarındayız.
Trabzon
Göztepe
Kocaeli
maçları ile puan farkı eriyecek, FB'nin şampiyonluk yüksek dediğimde totem diyenler neredesiniz?
Üstüne bir de Apo cezalı duruma düşmüş.


