Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Bomboş transfer. Başak forvet yokmuş gibi 1 yıllık adama bağlanan paralara bak. Bu sene de bir halt olmaz bu takımdan.
Maaliyet işini geçmek lazım onu yönetim ve gitmesi için imza vermeyenler düşünsün.

Bence iyi bir transfer ama uyumlu bir forvetle birlikte oynaması gerekiyor. İcabında rakibe göre kanatta bile oynatırsın.

Otomatik değişmiş, bilmiyorum.

Valla eğer hatasız girmek istiyorsan kolay zor farketmez başaracaksın.

Avrupa takımları daha oyuncu göndermeden alıyor, gönderdiği gün yeni transferi açıklıyor. FB sezonu erken kapattı, insan hazırlık yapar. Oyuncuyla görüşür, ön anlaşma yapar en kötü. En basitinden Bissouma peşinde diyorlar, adam için 2-3 ay önce "Tottenham göndermek istiyor" haberleri vardı yabancı basında. Aklı olan 2 ay önce giderdi mesela şimdi değil. Bunların her işi 2 ay geriden geliyor, karar verme yeteneği sıfır. Sadece bu yüzden bile gitmeli, büyük takım refleksi sıfır adamın. Bazen öyle anlar gelir ki 2 dk da karar verip uygulaman lazım. Bunlar o anlarda bile 10 gün düşünmeye çalışıyor.
Sir, Ali beceriksiz yeteneksiz embesilin teki ya. Lig kaç ay öncesinden bitmiş hiç transfer çalışması yapmamış kulüp Allaha emanet gidiyor. Ali ne söylerse tersi oluyor bu cibilliyetten,şereften yoksun adamın kesinlikle kulüple ilişkisinin kesilmesi lazım. Takıma direk ilk 11'de oynayacak 6 adam lazım yeni 1 tane geldi o da kiralık. Hiç mi çalışma yapılmaz ya çıldırmamak elde değil. Beşiktaşa bakıyorum gerçekten akıllı transferler yapıyor adamlar bize bakıyorum Allah'ın belası Ali ve avaneleri. Gerçi ne desem boş böyle kulüp üyelerine müstahak kulübün bu halde olması. Seçimde bari gönderseler şu ali'yi valla 5.olsak da bana koymaz yeter ki Ali defolsun gitsin :artiz:

Trossard falan yazıyorlar...

Geçen gün de yazdım adam Arsenalde 38 maç oynamış EPL de 8 gol 8 asisti var. ŞL de 2 gol 2 asist yapmış. O yüzden Ali'nin alacağı kategoriye giren bir oyuncu değil. Katkı vermiş veya verecek olan adam almaz kolay kolay...

Arda'yı inanılmaz bir gurur ve mutlulukla izliyorum. Turnuva tırto olabilir ama takımlar tırto değil. Elbette zorlu lig ve şl maçlarının seviyesi başka olacaktır ama şu an bu takımda zorluk seviyesi arttıkça etkisinin artmasını bekleyeceğin en önemli oyunculardan biri Arda zaten. Dünyanın en büyük futbol kulübünün beyni şu anda. Ve tek başına yapıyor bunu. Yalandan emekli olup olup geri dönen Modric dışında Arda'nın yaptıklarının zekatını yapabilecek oyuncu yok Real'de. Bu çocuk Alex gibi inanılmaz bir asist potansiyeline sahip olmasının yanında bunun da ötesinde golcü bir oyuncu olmasına rağmen kaleden epey uzakta oynuyor. Golcülüğünü kullanamamasına rağmen Real'in oyunun en büyük mimarlarından biri şu anda. Bu takımın beyni, yıldızı olacak kapasitesi olduğuna hep inandık ama futbol katili kansız bunağın leş oyununda iki yılı heba oldu garibimin. Bu saatten sonra Allah sakatlık, kaza, bela vermesin. Nazar değmesin çok daha güzel maçlarını izletecek bizlere uzunca bir süre. Gelmiş geçmiş en yetenekli Türk topçu olmasının yanı sıra izlemesi en zevkli oyunculardan biri de aynı zamanda. 20 yaşında bebe ağlatacak bizi ekran başında anasını satayım

İnanılmaz paralara bir yıllık topçu kiralamışız diye duydum. Yayında ve yapımda emeği geçenlerde ben böyle boydan boya, tamamen...

Fenerden çıkış çabasına girmez umarım :(
Adam bu sezon 24 gol atmış. Fakat bizim takımda o kadar eksik ve belirsizlik var ki şuan tek taşınabilir bir takım değil, zaten Duran da tek taşıyan bir oyuncu değil. Fiziği ile fark yaratabilir, sırtına alıp gidebilir oyuncuları ama dediğim gibi çevresine ve arkasına iyi adamlar alınmalı. Çünkü adamın şut istatistiği var göze çarpan, her maç baya kaleyi deniyor.

Kanatlara onu besleyen ve çift haneli gol-asist katkısı yapacak oyuncular lazım. Misal Fred'in yanına daha tempolu ve baskıdan top çıkaran adam lazım. Beklere yine ofansif katkı verebilecekler, koridoru full kullanan adamlar lazım. Hal böyle iken Duran transferi 1 yıllık olsa bile kağıt üzerinde iyi ama genele baktığında takımın geri kalanını görmeden önemsiz transfer şuan için. Dediğim eksikler tamamlanırsa Duran tamamlayıcı oyuncu olarak iyi performans verebilir, diğer türlü "Duran bizi taşısın, diğerleri olmasa da olur" kafasıyla girerlerse boş.

Arda'yı inanılmaz bir gurur ve mutlulukla izliyorum. Turnuva tırto olabilir ama takımlar tırto değil. Elbette zorlu lig ve şl maçlarının seviyesi başka olacaktır ama şu an bu takımda zorluk seviyesi arttıkça etkisinin artmasını bekleyeceğin en önemli oyunculardan biri Arda zaten. Dünyanın en büyük futbol kulübünün beyni şu anda. Ve tek başına yapıyor bunu. Yalandan emekli olup olup geri dönen Modric dışında Arda'nın yaptıklarının zekatını yapabilecek oyuncu yok Real'de. Bu çocuk Alex gibi inanılmaz bir asist potansiyeline sahip olmasının yanında bunun da ötesinde golcü bir oyuncu olmasına rağmen kaleden epey uzakta oynuyor. Golcülüğünü kullanamamasına rağmen Real'in oyunun en büyük mimarlarından biri şu anda. Bu takımın beyni, yıldızı olacak kapasitesi olduğuna hep inandık ama futbol katili kansız bunağın leş oyununda iki yılı heba oldu garibimin. Bu saatten sonra Allah sakatlık, kaza, bela vermesin. Nazar değmesin çok daha güzel maçlarını izletecek bizlere uzunca bir süre. Gelmiş geçmiş en yetenekli Türk topçu olmasının yanı sıra izlemesi en zevkli oyunculardan biri de aynı zamanda. 20 yaşında bebe ağlatacak bizi ekran başında anasını satayım

İnanılmaz paralara bir yıllık topçu kiralamışız diye duydum. Yayında ve yapımda emeği geçenlerde ben böyle boydan boya, tamamen...

Mesajın başıyla sonunun farkı kahkaha attırdı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık