Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Galatasaray

• Fenerbahçe

• Trabzonspor

• Göztepe

• Beşiktaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
İlk kez Asllani-Ndidi-Orkun orta saha 3'lüsü ile çıkacağız.
Olaitan sol kanat oynayacak. Cerny sağ kanatta. İki oyuncu da oos oynayabilen tipler, mezzala sayılmasalar da eh işte.
İlginç bir oyun olacağa benziyor. Rakip kaleci ligin en iyi kalecisi. Bakalım ne kadar engelleyebilecek Beşiktaş'ı.

Pozisyon ofsayt ya da değil, onu geçtim artık. TFF hangi itirazdan sonra böyle bir açıklama yaptı? Geçen sezon veya bu sezon başka itiraz eden çıkmadı mı hakem kararlarına?

Bu da Trabzonspor maçında ofsayt verilmeyen gol, Allah büyüktür 24 saat geçmeden iki büklüm etti ilkokul mezunu çakma mayfa bozuntusunu.

tff zaten inanılmaz rezil bir kurum, paylaşımları da beni hiç şaşırtmadı. bu şekilde paylaşım olmasa bile hacıosmanoğlu da beşiktaş'ın paylaşımlarıyla alakalı bizzat alaycı konuşmuştu diye hatırlıyorum. rezil bir adam

tff zaten inanılmaz rezil bir kurum, paylaşımları da beni hiç şaşırtmadı. bu şekilde paylaşım olmasa bile hacıosmanoğlu da beşiktaş'ın paylaşımlarıyla alakalı bizzat alaycı konuşmuştu diye hatırlıyorum. rezil bir adam

TFF'nin başına gelmiş en rezil insan olabilir. Zamanında hakemleri odasında rehin tutan adamı başımıza adalet bekçisi yaptılar. Ne söylesek az.

İlk kez Asllani-Ndidi-Orkun orta saha 3'lüsü ile çıkacağız.
Olaitan sol kanat oynayacak. Cerny sağ kanatta. İki oyuncu da oos oynayabilen tipler, mezzala sayılmasalar da eh işte.
İlginç bir oyun olacağa benziyor. Rakip kaleci ligin en iyi kalecisi. Bakalım ne kadar engelleyebilecek Beşiktaş'ı.

Beşiktaş erken golle öne geçmiş.

Tottenham'ın iyi durumda olmadığını biliyordum da bu kadar kötü olduklarını bilmiyordum. Acil Juve'yi eleyip Tottenham çekmemiz lazım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık