Fisher Tiger Dün 23:00 da #1,461 Nolurdu son 7 yılda sağda solda sürtmesen de bizde kalsan... Değdi mi...
justahuman Dün 23:04 da #1,462 Fisher Tiger dedi ki: Nolurdu son 7 yılda sağda solda sürtmesen de bizde kalsan... Değdi mi... Genişletmek için tıkla ... Beşiktaş kariyerine iki golle falan başlamış sonra pek varlık gösterememişti diye hatırlıyorum. Ama gelişi heyecan yaratmıştı
Fisher Tiger dedi ki: Nolurdu son 7 yılda sağda solda sürtmesen de bizde kalsan... Değdi mi... Genişletmek için tıkla ... Beşiktaş kariyerine iki golle falan başlamış sonra pek varlık gösterememişti diye hatırlıyorum. Ama gelişi heyecan yaratmıştı
Fisher Tiger Dün 23:50 da #1,463 justahuman dedi ki: Beşiktaş kariyerine iki golle falan başlamış sonra pek varlık gösterememişti diye hatırlıyorum. Ama gelişi heyecan yaratmıştı Genişletmek için tıkla ... İlk maçından sonra 13 maçta 450 dakikada görev aldı. 2 gol 2 asist toplam. 13 maçının 4'ünde varlık gösterebildi dediğin gibi, 9 maçta varlık gösteremedi. Ortalama 6.89 ile oynamış süper ligde. Yine de evet, heyecan yaratmıştı ya
justahuman dedi ki: Beşiktaş kariyerine iki golle falan başlamış sonra pek varlık gösterememişti diye hatırlıyorum. Ama gelişi heyecan yaratmıştı Genişletmek için tıkla ... İlk maçından sonra 13 maçta 450 dakikada görev aldı. 2 gol 2 asist toplam. 13 maçının 4'ünde varlık gösterebildi dediğin gibi, 9 maçta varlık gösteremedi. Ortalama 6.89 ile oynamış süper ligde. Yine de evet, heyecan yaratmıştı ya