Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Okan Buruk Alperen'i takipten çıkıp sonra tepki gelince geri takip etmiş sanırım. Ciddi soğuttu şu olay kendisinden. En ufak bir destek vermem bundan sonra kendisine. Siyasal islamcı istemeyiz.

Dipnot: Leman lincine destek veren Abdülkerim Bardakçı da bitmişti benim için.

Okan Buruk Alperen'i takipten çıkıp sonra tepki gelince geri takip etmiş sanırım. Ciddi soğuttu şu olay kendisinden. En ufak bir destek vermem bundan sonra kendisine. Siyasal islamcı istemeyiz.

Dipnot: Leman lincine destek veren Abdülkerim Bardakçı da bitmişti benim için.
Alperen'i yıllardır takip ediyor Alperen hiç takip etmedi Okan'ı muhtemelen salakça bir zamanlama yapmıştır twitter'da ki bot hesaptan haberi yoktur.

Birde Okan'ın ne olduğu ezelden belli, ondan dolayı bu kadar başarısı olmasına rağmen ilk engebede tepki görüyor. Alperen'de siyasal islamcı bu arada artık NBA'de süperstar olduğu için Show Business'e dahil orada söylediği her şeyi metin yazarı yazıyor. Ekrem'in içeri alınmasına vesaire tepki göstermemişti sosyal medyadan linç yemişti.

Alperen'i yıllardır takip ediyor Alperen hiç takip etmedi Okan'ı muhtemelen salakça bir zamanlama yapmıştır twitter'da ki bot hesaptan haberi yoktur.

Birde Okan'ın ne olduğu ezelden belli, ondan dolayı bu kadar başarısı olmasına rağmen ilk engebede tepki görüyor. Alperen'de siyasal islamcı bu arada artık NBA'de süperstar olduğu için Show Business'e dahil orada söylediği her şeyi metin yazarı yazıyor. Ekrem'in içeri alınmasına vesaire tepki göstermemişti sosyal medyadan linç yemişti.
Komple Türk futbolunun ne olduğu belli de, bu linçlere destek veren olunca feci tutuluyorum ben. Yoksa elbette ki Türk futbolu ezelden beri gücün ve güçlünün yanında saf tutar, duruşu olmaz. Ama Abdülkerim, Kerem ya da Okan hoca gibi linççilere destek veren olursa orada bende şalter atıyor. Linç ayrı mevzu çünkü. Alperen'i ise şahsen bilmem sadece olay özelinde konuştum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık