Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [4]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzlediğim en keyifsiz maclarimizdan birisi bu sene, genelde rakip maçı böyle zevksiz olurdu. Maçı izlerken sıkıldım. İkinci yarı yeriz zaten hamle yapacak oyuncu yok. En büyük sıkıntımız sanırım hamle ne yaparsak yapalım oyuna etki edemiyoruz.
Galibiyet çok ekstra bir 3 puan olur 1 puan da büyük bir kayıp olmaz böyle bir oyunla deplasmanda galibiyet çok zor şans gerekiyordu Sallai nin şutu yada Kaan ın kafası girmeliydi bu şanslar bir daha gelmeyebilir.Mevcut oyun sistemimizle gol pozisyonuna girmemiz rakip hata yapmazsa çok zor.Zaten kaç haftadır Barış taşıyordu bizi ileriye o da olmayınca topu ileriye taşıyacak oyuncu kalmıyor.

Dünkü skandaldan sonra hakemin Gsyi kollayacağı belliydi ortamı yumusaktmak için Gsnin hakemle kazandı algısı gerekli yoksa Kamuoyu ve Besiktaş taraftarının medya gücü bile Fenere düsman olabilirdi.
Sonuc olarak Gs bi halt oynamıyor Kontraya bile düzgün çıkamayan takım Hakemin elini kolaylastırıyor .Antep beraberliği hakediyor

Bizimkiler bek almayla falan uğraşmasın bence.Jelert ve Sallai gayet iyi oynar.Barış ve Jakobs'da var zaten.Yunus'da oynuyor.Al 1 tane stoper yaz avrupaya Morata,stoper ve Lemina'yı

Nelsson çok iyi fiyata satmisiz. Roma da şimdi vazgeçilmez olur. Bizde olmayan orada oluyor. Okan kendine soruyor mu Roma'nin istediğini adami ben niye oynatamadim diye. 1 sene önce 15m e satılsa küfür ederdik şimdi seviniyoruz. Kerem resmen bedava gitmiş. Nelson 15m ettiği yerde kerem 25m e giderdi.

Böyle abuk subuk pozisyona da penaltı demeyin ya..

Antep'li kırmızı yemesi gerekiyordu Torrik sarı yedi.. Kollanmış halimiz bu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık