Usta sen bunu atınca bir bakayım dedim.Sadece bir imza değil, gönül kontratı vs diyorlardı kapadım direkt
Usta sen bunu atınca bir bakayım dedim.Sadece bir imza değil, gönül kontratı vs diyorlardı kapadım direkt
Futbolcunun zeki olmayanı makbul. Bunlar olayı yanlış anlamış : P
Zaten Casemiro Torreira orta sahası rakip kaleye top götüremez.Güncel form durumu kötü bunun. Gelmez inşallah.
Ben de izlemedim bilgim yok ama şu tarz olaylar yazıyorlar.Arkadaşlar imza töreni iğrenç geöiyor Mourinho nereye geldim der gibi bakıyor diyorlar ekşide. Doğru mu yoksa klasik ekşici abartmayı mı? Şuan kendim bakamıyorum
Bu ilginçmişBen de izlemedim bilgim yok ama şu tarz olaylar yazıyorlar.
Bazı şeyler kötüydü. Aziz sloganları, yuhalama falan. Bazı şeyler de güzel. Alinin sembolik bir kaç taraftarı davet etmesi falan.Arkadaşlar imza töreni iğrenç geöiyor Mourinho nereye geldim der gibi bakıyor diyorlar ekşide. Doğru mu yoksa klasik ekşici abartmayı mı? Şuan kendim bakamıyorum
Şarkı çok kötüymüş yaBazı şeyler kötüydü. Aziz sloganları, yuhalama falan. Bazı şeyler de güzel. Alinin sembolik bir kaç taraftarı davet etmesi falan.
He ya berbat. Bilmiyorum öyle bir şeye gerek var mıydıŞarkı çok kötüymüş ya![]()