Üye silindi 7717
Verin futbol takımını Şenol'a... Boşuna macera arıyorlar.BJK Klopp yangını yapıyor.
x.com
x.com
Verin futbol takımını Şenol'a... Boşuna macera arıyorlar.BJK Klopp yangını yapıyor.
x.com
x.com
Bence güncel formuyla en iyi 5 teknik direktörden biri değildir ama isim ve marka açısından kesinlikle ilk 5’de vardır.Reis ne şovmenliği :d kimden bahsettiğinin farkında mısın? Adam rahat dünyadaki en iyi 5 teknik adamdan birisi. Eski formu olmasa bile hala kaç gömlek üstün adam.
Haber doğrudur bu eleman Ertan Süzgünlerle vs takılıyor sıkma haber değildir, yönetim alabilir mi orası ayrı.Bir gram inanmadık yine. Öyle bir rapor varsa bile yönetim kesin sallamas o raporu. @Arthur Morgan @Montana @Feitan
@Glorfindel ‘a tansiyon aletini getirin fenalaştıHaber doğrudur bu eleman Ertan Süzgünlerle vs takılıyor sıkma haber değildir, yönetim alabilir mi orası ayrı.
Orası öyle tabi öyle olmasa buraya gelmez zaten. Ama hala potansiyeli piyasası olan bir adam. Dediğin gibi marka açısında hala tepede, gelmesi büyük olay bence.Bence güncel formuyla en iyi 5 teknik direktörden biri değildir ama isim ve marka açısından kesinlikle ilk 5’de vardır.
Buna ali bile bu kadar para vermez reis :d@Glorfindel ‘a tansiyon aletini getirin fenalaştı
Tamam da ne alaka? Şovmen demek kötü teknik direktör demek değil ki. Konuşmaları olsun hareketleri olsun adamda şovmenlik var.Reis ne şovmenliği :d kimden bahsettiğinin farkında mısın? Adam rahat dünyadaki en iyi 5 teknik adamdan birisi. Eski formu olmasa bile hala kaç gömlek üstün adam.
Raheem diyorlar, iyi topçu mu bu?Buna ali bile bu kadar para vermez reis :d
Usta Barış’ın yeri dolmaz en az 30 vermeleri lazım.@Glorfindel ‘a tansiyon aletini getirin fenalaştı
Real ile alınan ŞL sayıları -5 olarak hesaplanıyor. Mesela CR'nin hiç ŞL'si yok.Messi balonu patladı