Zoro 1 Haz 2024 #8,703 Klasik işte atamayana atarlar mal dortmund. En azından beraberlik golünü at be Dortmund
Kvothe 1 Haz 2024 #8,704 Real şaşırtmadı.Avrupada yıllardır Real'i tutarım ama bana bile sinir bozucu gelmeye başladı bu büyüklük.Karşı taraf ne kadar iyi oynarsa oynasın kazanan hep Real oluyor.
Real şaşırtmadı.Avrupada yıllardır Real'i tutarım ama bana bile sinir bozucu gelmeye başladı bu büyüklük.Karşı taraf ne kadar iyi oynarsa oynasın kazanan hep Real oluyor.
loveCook 1 Haz 2024 #8,705 Kerem A. diyip kötüledim özür dilerim kaptan. Sen girsen bu pozisyonlara 2 tane atmıştın şimdi. Bunun adı final ne de olsa..
Kerem A. diyip kötüledim özür dilerim kaptan. Sen girsen bu pozisyonlara 2 tane atmıştın şimdi. Bunun adı final ne de olsa..
ReaperDuke 1 Haz 2024 #8,706 Başında Futbol olupta Fenerlileri güldürebilen tek varlık nasıl bir tılsımı varsa bu takımın .Dedim Hangi Fenerli hunharca güldüyse Bellingham kaçırdı
Başında Futbol olupta Fenerlileri güldürebilen tek varlık nasıl bir tılsımı varsa bu takımın .Dedim Hangi Fenerli hunharca güldüyse Bellingham kaçırdı
Daredewill 1 Haz 2024 #8,709 Söyledik maç başlamadan GS ve Real finalleri vermez. 30 yılda sadece bize kaybettiler Avrupa kupasını.
Söyledik maç başlamadan GS ve Real finalleri vermez. 30 yılda sadece bize kaybettiler Avrupa kupasını.