Haziran diye hatırlıyorum, Euro'dan önce olur.Fenerin başkanlık seçimi ne zaman ?
Haziran diye hatırlıyorum, Euro'dan önce olur.Fenerin başkanlık seçimi ne zaman ?
12 veriyorlarsa sat sat sat, ben bu ayrılığın iki taraf için de iyi olacağını düşünüyorum bu arada.
Trol haber de,
Parasında sıkıntı yok. Performansı düştü devre arasında gitse çok daha yükseğe giderdi.
Bir 3-5 daha olsa iyiydi bence.
Piyasası düşmeden satsak 17 taban fiyattan giderdi, kötü oldu.Parasında sıkıntı yok. Performansı düştü devre arasında gitse çok daha yükseğe giderdi.
Onun için de fena olmaz. En azından ŞL'de olmasa da Avrupa'da oynayacak.
bjk'nin defans hattına bak... bu takıma prime messi gelse bile hakem kıyağı olmadan şampiyon olamaz.Messi, WinnerMaria'nın BJK'ye gelmesine izin vermeyerek bize büyük kıyak yaptı.
Di Maria da arabistana gitmeyerek yine Messiciliğini konuşturmuş
messi gelince otomatik hakem kıyağı yanında geliyor ek paketbjk'nin defans hattına bak... bu takıma prime messi gelse bile hakem kıyağı olmadan şampiyon olamaz.
BJK de sağlam transfer yapacak bu sene bence. Hatta GS 3. planda kalabilir. Özellikle yine ŞL gruplara kalmayı beklerse iş yaş.bjk'nin defans hattına bak... bu takıma prime messi gelse bile hakem kıyağı olmadan şampiyon olamaz.