Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gasperini’nin adını muhtemelen ilk kez duyanlar adamı Guardiola seviyesinde falan görüyor. 66 yaşında ilk kupasını kazanmış. Önder Karaveli bile daha erken yaşta kupa kaldırmıştı. Öyle mükemmel bit oyun da oynatmıyor. İstikrar var oyununda ama sadece bu var. Atalanta ile kupa kazanmak için 10 sene oynatması gerekti takımıx

Gasperini’nin adını muhtemelen ilk kez duyanlar adamı Guardiola seviyesinde falan görüyor. 66 yaşında ilk kupasını kazanmış. Önder Karaveli bile daha erken yaşta kupa kaldırmıştı. Öyle mükemmel bit oyun da oynatmıyor. İstikrar var oyununda ama sadece bu var. Atalanta ile kupa kazanmak için 10 sene oynatması gerekti takımıx
Özel bir spor olayı ya, abartıyorlardır, yoksa en iyisi Bielsa 🥰

Fener artık hiç şampiyon olamayacak gibi. Bence buna hazırlamalılar kendilerini.
Sen gene de Dursuna güvenme.Bankalar birliğinden çıkacağım diye gene harcama yapmayıp bonservissiz oyuncuların peşine düşebilir.Sonra 8 numaraya Kovacic,Amrabat,guenduzi falan beklerken Kerem Demirbayla devam edecez derler sağ beke de transferin son günü başka bir Auier bulurlar sene Fenerbahçe de eksiklerini seçimden dolayı dört dörtlük tamamlar.Çekirge bir sıçrar iki sıçrar zerre güvenmiyorum yönetime.Erden Timur sayesinde birşeyler başarıldı ama başkan bonservis vermeye yanaşmazsa o da birşey yapamaz.İyi futbolcu istiyorsan parayı basıp alacaksın öyle transferin son gününü beklersen milletin artıklarını toplarsın.

İlk dedikodular yavaştan akıyor, bir kaç tane özet izledim hemen. Demirbay'ın gönderildiği bir senaryoda 6-8 rotasyonu için alınabilir ama sağlam bir 8 numara için ciddi para harcamak zorundasın yönetim. Demirbay kalacaksa, Berkan ve Kaan'da varken pek mantıklı bir transfer olmaz.

Geçen sene de alnımızın damarı çatladı.Çok birşey istemiyoruz ya diğer mevkiler için bedava adam kovala git sağ kanada gene auier gibi çöp çek istersen ama Toreira gibi bir adamı kadronda tutabiliyorken ve parasını onun seviyesinde bir 8 al 20 istiyorlarsa 20 ver gerekirse tüm bütçeni oraya göm omurgan zaten iyi bu kadar basit bir olayı senelerdir yapmıyorlar.Sırf daha ucuza kapatmak için Fredi bitirmediler Fenerbahçe 9.5 verdi aldı şimdi Fred seviyesinde adamı 30 a alamazsın kulübü 15 istiyorsa al 1 de ben vereyim 16 olsun diyip alacaksın ne uğraşıyorsun ya tutarsa diye bonservisi az diye dombili ile vecino ile demirbay ile falan parayı ver çek işte şu lanet 8 numarayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık