Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış'ın sadece fiziği iyi değil. Eskiden öyleydi. Bu yüzden dalga konusu olmaktan öteye gitmiyordu.

Ama adama çip mi taktılar ne yaptılar bilmiyorum driblingi de oyun görüşü de pas kalitesi de şutları da bir kaç seviye atladı. Bunların hiç biri top seviyede değil elbette. Ama hepsi vasatın üstü ve hepsinde şaşırtan icraatler ortaya koydu. Bir kafa topu eksik diyordum onu da yapmaya başladı ama hala en yapamadığı o bence.

Barış tabi ki bek performansı otaya koydu. 7-8 kişinin kotaramadığı beki kotardı adam. Ama ofansif olarak daha çok ihtiyacımız olduğu için asıl bölgesine döndü doğal olarak. Kaan veya Köhn daha iyi diye Barış yerine onlar oynamıyor.

Barışla ilgili problem şu. Bu çıkışı devam ettirmesine gerek yok bu seviyeyi koruyabilecek mi yoksa bir sezonluk hatta yarım sezonluk olarak kalacak mı?
Yeterince uzun süre bu performansı ortaya koymamış olması ve Avrupa radarında yeterince kalmamış olması problem. Yoksa ortaya koyduğu performans çok rahat 20+ eder.

Ama şuan zaten GS'nin stma taraftarı olacağını sanmıyorum. Kerem zaten gidecek. Ne kadar eleştirilirse eleştirsin istatistiği ve sahaya koyduğu dinamizm somut olarak ortada duruyor. Bir de Barışı göndermek ciddi problem yaratır. Bu yüzden Barış %95 kalacaktır. Çok yüksek bir teklif gelirse belki.

Seneye bu performansını ŞL'de ve ligde devam ettirsin. Çok rahat 20+'ya gidecektir. Çünkü performansının karşılığı bu. Bir devrelik icraat mi yoksa fazlası mı seneye göreceğiz artık.
Yaptığı işlere ondan beklemediğiniz için bu kadar şaşırdınız bence ama bakalım kaç edecek?

Alıntıla bedava ben de kaydettim. Devre arasını çabuk unuttun herhalde? Boeyin parası bile geldiği gibi eridi gitti.
Abi sizin bizden çok borcunuz var, aynı anlaşmada siz de varsınız, geçen senede satışınız kadar aldığınız var, e sizde ŞL katılımı gibi bir para da gelmiyor, siz nasıl yapıyorsanız biz de yaparız:D

Satın alma opsiyonlu kiralandı diyor. Bu seneye göre şekil alacak bir durum yok. Bu sene kiralık adam.
2025'ten itibaren 15m euro ödenmesi konusunda anlaşıldı diyor. Bu paranın ödenmesi için şart varsa yazmaları gerekirdi. Bu sene kiralık sonra alınacak işte, ben onu anlıyorum okuduğumdan. Yoksa 15m euro ödenmesi konusunda neden anlaşılsın? Opsiyon kullanılırsa 15m euronun eşit taksitler halinde şu tarihten itibaren ödenmesi konusunda anlaşılmıştır demiyor. Ödenmesi diyor, önünde şart yok.

2025'ten itibaren 15m euro ödenmesi konusunda anlaşıldı diyor. Bu paranın ödenmesi için şart varsa yazmaları gerekirdi. Bu sene kiralık sonra alınacak işte, ben onu anlıyorum okuduğumdan. Yoksa 15m euro ödenmesi konusunda neden anlaşılsın? Opsiyon kullanılırsa 15m euronun eşit taksitler halinde şu tarihten itibaren ödenmesi konusunda anlaşılmıştır demiyor. Ödenmesi diyor, önünde şart yok.
Bir kısmını mide ameliyatına harcayacağız gibi duruyor 😟

Abi sizin bizden çok borcunuz var, aynı anlaşmada siz de varsınız, geçen senede satışınız kadar aldığınız var, e sizde ŞL katılımı gibi bir para da gelmiyor, siz nasıl yapıyorsanız biz de yaparız:D
Dediğin gibi geçen sene sattığımız kadar aldığımız var. Normal olan bu zaten. Bu sene de muhtemelen o kadar hatta daha fazla gelir olur o kadar da harcarız. Ama sizin o da yok. Ben sadece kiralık oyuncu fazla alırlar diyorum bir şey demiyorum. Devre arasında da öyle yaptı zaten sizinkiler. Görünen köy kılavuz istemez

Harbi harbi gsliler iyi transferler bekliyor da para kazanacağınız pek oyuncu yok. Şampiyonluk primi zaten ortada. Nasıl transfer yapacak sizinkiler? Kiralık oyuncuların devamına hazır olun derim.
Kulüplerin para işlerinden çok anlamam ama transfermarkt'tan bilanço kısmına baktım Beşiktaş -26 milyon, Fener -2.7 milyon, Galatasaray +19 milyon. Diğer iki kulüp nasıl transfer yapabiliyorsa biz de yapabiliriz diye düşünüyorum. İstenmez ayrı melese.

Dediğin gibi geçen sene sattığımız kadar aldığımız var. Normal olan bu zaten. Bu sene de muhtemelen o kadar hatta daha fazla gelir olur o kadar da harcarız. Ama sizin o da yok.
Nasıl yok ben de onu diyorum, sattığınızın yarısı da bankalar birliğine gidiyor bizim gibi, en kötü sizin gibi borç yaparız işte:D Sen niye mali olarak Fener'i daha önde görüyorsun ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık