Şaka maka hala var. Fenerli oyuncular varını yoğunu ortaya koyacak. Az biraz formaya saygıları varsa yapmaları gereken bu.
Hayatları delüzyon zaten. 10 kişinin çullandığı adamı döven futbolcularını pp yapan camiadan ne bekliyosunFener bizi yenerse Galatasaray'ı evinde yendik, şampiyonluğu hak etmiştik falan denecek. Tek umursadıkları şey bu yoksa şampiyonluk umudu yok bence.
Ne yaparsan yap istersen çık 7-0 yen gene aynı şeyi diyecekler bizi doğradılar biz haketmiştik Galatasarayı şampiyon yaptılar.Hiç bir Fenerliden helal olsun adamlar Kasımpaşa Karabük( iki maçta son dakikalarda golle geldi 2 maçta da tek bir lehimize hakem hatası bulamazsın bulsalar ortalığı yakacaklar zaten) gibi kırılma maçlarında pes etmedi kazandılar Alanya Sivas gibi kritik virajlarda farka gittiler biz kırılma maçlarında puan kaybettik demez.Yani ne yaparsan yap helal olsun adamlar ligin üstünden silindir gibi geçti demeyecekler.Ligi büyük ihtimalle 105 puanla kapatacaz hala Galatasaray kayrılıyor deniliyor...Fener bizi yenerse Galatasaray'ı evinde yendik, şampiyonluğu hak etmiştik falan denecek. Tek umursadıkları şey bu yoksa şampiyonluk umudu yok bence.
Yeneriz gibi duruyor ama bir yandan yıllar önce Johnson un uzaktan serbest vuruşuyla 1-0 Fenerin kazandığı maç geliyor.O maçtan önce spor yorumcuları Galatasaray farka gider diyor,taraftar 4 mü atarız 5 mi atarız diyor Fenerbahçe formsuz bir yarıştan kopmuşlardı biz canavar gibi gidiyoruz o maça kadar maç kaybetmemişiz Uefa kupasını aldığımız seneydi galiba.Galasaray tüm maç tek kale oynadı 80 den sonra bir serbest vuruş oldu baya uzaktan vurdular kazandılar maçı.Pazar günkü maç o maçı hatırlatıyor bana. Yine aynı rehavet var taraftarda vurur geçeriz diyor herkes.Genelde bu sene rahat kazanırız dediğimiz maçlarda zorlandık.Bu maç kesin tökezleriz dediğimiz Alanya Sivas Rize Adana gibi maçlarda da farka gittik.Fenerbahçe maçında ya beraberlik ya da ıkınmalı zorlanmalı son dakikaya kadar heyecanın olduğu bir Galatasaray galibiyeti bekliyorum.Rahat bir galibiyet bana çok büyük sürpriz olur.Yenip geçeriz kolay maç olcak fener