Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İso ile bu puanı almamız mucize. Okan gelişime açık bir TD. İso TD bile değil.
Sivas maçında Osayi ile Mert müldür değişikligi yaptı, heralde Osayi sakatlandı dedim ama öyle bilşey de yokmuş, fenerli olsam kafayı ekrana vurmuştum o değişiklik sonrası. Adam sezonunu %70 de Tadic, King ve Dzeko Batşu değişikligi yaptı sadece.

@luffynewgate takım elden gidiyor kim bilir nerelerdesin reis iki olumsuz yorum yap seneye bu takım küme düşer
İzlemeyi bıraktım maçları olacakları az çok kestirdim bu maç şansa kazandık. Fenerbahçe evimizde yenecek,o maçta sarı kart sınırında olan Toreira Nelson ve Sanchez sarı kart görecek,İcardi son dakikalarda kendini kaybedip tahrik eden Ceko ya yumruk atıp kırmızı ile sezonu kapatacak,Fenerbahçenin son dakikadaki kontrasında kendi takım arkadaşıyla çarpışan Muslera sakatlanacak sezonu kapatacak.Ligde kalması için 1 puan yetecek Konya kendi evinde 10 kişi kapanacak son dakikada kontra ile golü atacaklar.Fenerbahçenin şampiyonluğu hayırlı olsun hakettiler.Böyle bir travmadan sonra çöküş dönemimiz başlar zaten en fazla 3 seneye bölgesel amatördeyiz.

Derbi maçında şampiyon ilan edilir. İrfancan Kahveci sakat, İsmail Yüksek sakat, Becao cezalı. Bu isimler ilk 11 oyuncusu ve 2 tane yerli direkt eksi yiyor. Neyse, sağlık olsun.
İşte bu senaryo bahsettiğim. Bir derbi öncesi Fenerbahçede 3 as oyuncu sakat ve kart cezalısı Dzeko formsuz Tadic üzgün Symanski ölü Ferdi İngilteredeki takımıyla flörtleşiyor. Karşı tarafta Galatasaray tam kadro moralli forumda.Gerçek futbol gurmeleri bilir tam Fenerbahçenin 1 gol atıp yatıp maçı 1-0 alıp gidip Galatasarayın Konya mağlubiyeti ile şampiyonluk turu atacağı senaryo o kadar açık ki şimdiden üzüntümü yaşadım 2 hafta sonra üzüntüm geçer travmam geçer hayatıma devam ederim.Ben normale dönerken cinconlu kardeşlerim yeni başlayacak travmaya.Ben şimdiden Ali Koç'un tekrar seçilip Modric ve Rafa silva çekip Arda'yı bir seneliğine kiralayıp 10 sene sürecek Fenerbahçe hanedanlığını başlatmasına üzülüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık