Ya tadic yerine zahayı alsaydık.Cengiz Ünder çok iyi topçu maşallahı var Fener bayağı ucuza çözmüş.
Ya tadic yerine zahayı alsaydık.Cengiz Ünder çok iyi topçu maşallahı var Fener bayağı ucuza çözmüş.
Sonucu ne ona bak. Bu Var karışıp yanlış karar mı vermiş? Vermişse söyle.Peki VAR karışmalı mıydı bu pozisyona? Net miydi?
Yavaştan şu moda geçelim o zaman @Arthur Morgan"Ben Fenerbahçe’yi bıraktım” demek bir talimat mıydı?
Onların kafa gidik ya, twitter ciddiye alınacak bir mecra değil.fenerli hesapların space odasını dinliyorum 15 dk, söyle söyleyeyim, acayip iddalar dönüyor. Şimdi de yabancı hakemin net Gs olduğunu iddaa ediyolar. Wiki de yazıyormuş.
Maç tekrar edilsihejsuskshjsfenerli hesapların space odasını dinliyorum 15 dk, söyle söyleyeyim, acayip iddalar dönüyor. Şimdi de yabancı hakemin net Gs olduğunu iddaa ediyolar. Wiki de yazıyormuş.
FF TV’yse skeç dinlermiş gibi dinle onları devamlı açık bende stand up şov yapıyorlar.fenerli hesapların space odasını dinliyorum 15 dk, söyle söyleyeyim, acayip iddalar dönüyor. Şimdi de yabancı hakemin net Gs olduğunu iddaa ediyolar. Wiki de yazıyormuş.
Siyasetin içinde olan, emir ile iş yapmayan yöneticilerin olduğu futbol ortamında öyle. Dediğim gibi şu pozisyonlar GS maçında olsun Sivas'a bu penaltı calinmazdi. Üstüne rakip elle oynuyor anında penaltıyı yapıştırırlardı taşımak için."Ben Fenerbahçe’yi bıraktım” demek bir talimat mıydı?