Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City'nin en iyi oyuncuarından biriydi. Doku girmeden önce kalenin yüzünü göremiyordu city. Kilidi Doku açtı. Kaç tane net pozisyon yarattı adam. Maçı izlediğine emin misin?
Doku oyuna girmeden City 12 korner kullandı kalenin yüzünü görmeden mi kullandı bu kadar korneri? Tek kale maç oynadılar. Doku'nun yaptığı tek şey karşı savunma karşısında elini ayağına dolaştırması oldu. Boş dinamizm katıyor ama elle tutulur bir olayı yok. City'nin en iyi oyuncuları KDB ve Rodri'ydi.

• Haha
Tepkiler: Vvv
Doku oyuna girmeden City 12 korner kullandı kalenin yüzünü görmeden mi kullandı bu kadar korneri? Tek kale maç oynadılar. Doku'nun yaptığı tek şey karşı savunma karşısında elini ayağına dolaştırması oldu. Boş dinamizm katıyor ama elle tutulur bir olayı yok. City'nin en iyi oyuncuları KDB ve Rodri'ydi.
Dk 72 de oyuna girip aldığı puana bak şu adamın:

27 pasiın 26'sı başarılı. Bunlar birde boş pasar değil yani ileri hatta yapıyor bunu. 55 topa dokunuş. Dk 72 de girip bunu yaptı. City sürekli soldan oynadı o girince. Çünkü Carvajal'ı geçip duruyordu sonra oyundan çıktı zaten. 3 kilit pas attı. De bruyne'nın golünün asistini Doku yaptı aslında.
Büyük ihtimalle Arsenal maçı bittikten sonra real maçına geçtin ve önceki yaptıklarını görmedin başka bir açıklaması olmaz. Spikerler bile 30 dk Dokuyu övdü.
Maç özetine bak dk 72 den sonra Doku girince neredeyse tüm atakları Doku'nun kanadından gerçekleşti:

Dk 72 de oyuna girip aldığı puana bak şu adamın:

27 pasiın 26'sı başarılı. Bunlar birde boş pasar değil yani ileri hatta yapıyor bunu. 55 topa dokunuş. Dk 72 de girip bunu yaptı. City sürekli soldan oynadı o girince. Çünkü Carvajal'ı geçip duruyordu sonra oyundan çıktı zaten. 3 kilit pas attı. De bruyne'nın golünün asistini Doku yaptı aslında.
Büyük ihtimalle Arsenal maçı bittikten sonra real maçına geçtin ve önceki yaptıklarını görmedin başka bir açıklaması olmaz. Spikerler bile 30 dk Dokuyu övdü.
Maç özetine bak dk 72 den sonra Doku girince neredeyse tüm atakları Doku'nun kanadından gerçekleşti:
Dostum adamın zaten oyuna 72de girmesi onun için bir avantaj yorgun Real savunmasının üstüne patlayıcılığı olan bi kanat oyuncusu olarak giriyor. Ben maçı 120 dk izledim City taraftarı olduğum için. Sen Doku oyun girmeden City kalenin yüzünü göremedi diyorsun ben onu hiç anlayamadım mesela. 33 şut çekti bu takım maç boyu anadolu takımı yaptı Real Madrid'i. Direk ve net pozisyonlar, 3'e yakın xG 88 RCS'si var bu laf ayıp.Doku oyuna dahil olduktan sonra yaklaşık 55 dakika oyunda kaldı dakika başına bir topa dokundu diye varsayalım.Gayet olağan bir durum çünkü o saatten sonra oyun o admaın üstüne kurulmuş, değişiklik o yüzden yapılmış. Çalımları bire birleri hiç iyi oynayamadı savunma toplarına müdahale etti ki adam eksiltmesi için oyuna alındı. Bir iki kere çizgiye iyi indi onu söyleyebilirim. Dediğin gibi atakların hepsi Doku'nun kanadından gerçekleştiği için Doku çabaladı olarak görüyorsun ama bu çaba bekleneni karşılamadı zaten o yüzden bal yapmayan arı dedim. Bitiriciliği yüksek bi oyuncu değil. Savunma arkası koşular yapıp adamından kurtulmak kademe eksiltmek ve boş alanı kullanmaktı yapması gereken ama benim beklentimi karşılamadı. Bu adam bir işin sonunu getiremiyor ben bu adamı ligde de izliyorum diğer kulvarlarda da. Rüdiger'in hatasına Doku'nun asisti demiyorum ben. Orada yaptığı iş başarılı olabilir ama bunu yapamadı ki burda da yapmış değil Rüdiger müdahalesinde hata yapıyor KDB'nin önüne düşürüyor topu. Zaten dikkatli bakarsan Doku'nun topu kestiği yerde kimse yok o top hadi Rüdiger'i geçsin ya Lunin ya Nacho müdahale edicek. City ilk 11 seviyesi olmadığını herkes biliyor ama ben bu performansını da yeterli bulmuyorum. Akanji'ye attığı pası söylesen daha mantıklı bulurdum. Dortmund'da Bynoe Gittens var 18-19 yaşında Doku tarzı bi oyuncu o daha sonuca yakın oynuyor Doku bunu yapamıyor. Skor olmadıktan sonra önemi yok, bak tur gitti. Bu turu getirebilirdi sonradan girdiği oyunda büyük farklar yaratıp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık