Haaland Real'de olsa suan Ronaldo'nun Real doneminde oldugu gibi takır takır gol atardi. Kel duzeldi 9 kullanabiliyor dedik fakat onuda yapamiyor.
Arsenal'e sövesim yoktu hiç durduk yere günaha soktun kardeş
Benimki İngiliz takımı nefreti daha çok. Umarım tarihin en kötü Bayern'ine elenirler.bu iş artık arda sevgisinden çıktı, ancelotti nefretine dönüştü. o herifin başarılı olmasını istemiyorum ben.
real'in 1-0 kazandığı mallorca maçından sonra, skor 2-0 olsa alacaktım seni kb demiş arda'ya. mallorca'dan çekindiği için oyuncu harcayan bir ödleğin şl kazanmasını istemiyorum. mallorca, real ile karşılaşmadan birkaç gün önce kupa finaline çıkıp 120 dakika top oynayıp kaybeden bir takım. bu takımdan çekiniyor. takım elbisesini yırttığım.
Kupayı alsınlar da bankalar birliğinden çıkalım
Bellingham, Modric ve Brahimi'nin ilk 11'deki yerlerini tehdit etmese böyle mücadele etmez o topçular. Resmen Real'in %60'ı olmuş çocuk oynamadan. Bu büyüklük şaka değilArda yine oynamadan Trende girmiş. Bu büyüklük şaka mı
Bu arada Ancelotti Arda'ya neden onay verdi anlamış değilim. Hiç onluk bir topcu deği. Oyun stiline uymuyor bir kere. Keşke Barçaya gitseydi. Sırf Barça almasın diye aldılar.Bellingham, Modric ve Brahimi'nin ilk 11'deki yerlerini tehdit etmese böyle mücadele etmez o topçular. Resmen Real'in %60'ı olmuş çocuk oynamadan. Bu büyüklük şaka değil
Arda'nın şimdiden avrupada oynayacak takımlarla görüşmesi lazım. İlk fırsatta yeni takımına katılmalı.Arda yine oynamadan Trende girmiş. Bu büyüklük şaka mı