Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da oyuncuya sormak lazım o zaman, biri direkt söylem vermiş, ötekinde söylendiği iddia edildi deniyor, böyle yapmak yerine direkt çocuğa sorsalar ya. Kerem de yalan söylemiş olabilir de, çocuğun yalan söylemediği ne malum? Yazış şeklin kesin böyle olduğu yönünde, ondan diyorum.
Çocuk da beğendi diye hatırlıyorum bu haberi o yüzden dedim. Çok da önemi yok. Gsnin gol atmasının bir önemi yok ki karşısında çocuklar var isterse 10 tane sallasın.

Ne canavarı ya :D ne yapmasını bekliyordun karşında malum gs var baskı yapmazsan gol atarlar ki attılar da. Topu taca atacak bir takım değil. He aynen takım çekilmeyecekti çocuklar ile çıkacaktı :ehe:

Evet kerem karakterli birisi bence de ama hangisi doğru söylüyor kanıtlanamaz. Gsye güven olmaz ki basmaları normal kaldı ki gs beklendiği gibi de yaptı. Topu alıp oyunu durdurmaktı muhtemelen hedefleri.
Haber de yine iddia edildi ifadesi var, çok ekmek çıkmaz buradan, çocukları o pozisyona düşürende kabahat.

Haber de yine iddia edildi ifadesi var, çok ekmek çıkmaz buradan, çocukları o pozisyona düşüren de kabahat.
Yukarıda yazdım. Çocukları ne pozisyonuna düşürmüşler. Bir de böyle saçma sapan bir algı var. Ne yapıldı da? Formaliteden çıkardılar ne oldu yani sanki ayıp bir şey yapılmış gibi ya da ölüme gönderilmişler gibi çocukları alet ettiler falan diye saçma sapan bir algı döndü. Karşına çocuklar çıkmış kulübün zaten maç oynamaya niyeti yok alırsın taca atarsın saygı bunu gerektirir. Ha tactan devam ediyorlarsa o zaman at istediğin kadar. Gsnin yaptığını Fener yapsaydı harbi utanırdım.

Yukarıda yazdım. Çocukları ne pozisyonuna düşürmüşler. Bir de böyle saçma sapan bir algı var. Ne yapıldı da? Formaliteden çıkardılar ne oldu yani sanki ayıp bir şey yapılmış gibi ya da ölüme gönderilmişler gibi çocukları alet ettiler falan diye saçma sapan bir algı döndü. Karşına çocuklar çıkmış kulübün zaten maç oynamaya niyeti yok alırsın taca atarsın saygı bunu gerektirir. Ha tactan devam ediyorlar o zaman at istediğin kadar. Gsnin yaptığını Fener yapsaydı harbi utanırdım.
Valla hareketi doğru bulmasam da, sizin protestonuz bizi pek ilgilendirmiyor ya. Pozisyon olarak da bahsettiğim, bu çocuklar U-19, A takımı değil, daha öğlen maça çıkarıp, apar topar uçağa bindirip, kendilerinin hiçbir alakası olmayan bir maçta bu şekilde kullanılmaları için de ben Fenerli olsam harbi utanırdım. Madem protesto amaçlı yapacaksın, maç başladığı gibi çocuklar dursalardı yerlerinde, çıkıp normal şekilde top oynamaya çalıştılar, bence çocuklar bile bilmiyordu ne zaman sahadan çekileceklerini, çocuklara çekilmeden bir gol atabilirseniz atın, sonra makara yaparız demedikleri ne malum? Bir sürü iddia atıldı ortaya o gün, kimse net nasıl çekileceğiniz bilmiyordu sahadan.

Şimdi ki çocuklar hep Galatasaraylı oluyor. Galatasaraylı bir evladın olsa naparsın Red?
Bu da çok boş bir hikaye yav, inananları görmek baya komik. Ben formalı olarak gördüğüm çocuk sayısı FB-GS olarak FB daha fazladır.

Benim yeğenler en basitinden, full FB.
Aksine Fanatik GS'li kuzenimin oğlu Beşiktaşlı falan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık