Tharkun 15 Nis 2024 #111 Hatay spor maçıyla aynı maç orta sahada seken topları alamıyoruz fiziksel olarak eziliyoruz 3. bölgede pas isabetimiz çok düşük. Takım 3. bölgede birbiriyle hiç anlaşamıyor can sıkmaya başladı artık.
Hatay spor maçıyla aynı maç orta sahada seken topları alamıyoruz fiziksel olarak eziliyoruz 3. bölgede pas isabetimiz çok düşük. Takım 3. bölgede birbiriyle hiç anlaşamıyor can sıkmaya başladı artık.
Rorschach 15 Nis 2024 #113 Whitebear D dedi ki: Kerem Demirbay Berkan değişikliği gelsin Okan Bey. Genişletmek için tıkla ... Yine dakika 70'i beklemese bari
Whitebear D dedi ki: Kerem Demirbay Berkan değişikliği gelsin Okan Bey. Genişletmek için tıkla ... Yine dakika 70'i beklemese bari
Whitebear D 15 Nis 2024 #114 Geçmiş olsun, Allahtan Süper Kupayı kazandık.Yoksa tenekesiz biticekmiş sezon, yürek dayanmaz.
RedAcT 15 Nis 2024 #115 Whitebear D dedi ki: Geçmiş olsun, Allahtan Süper Kupayı kazandık. Genişletmek için tıkla ... Kaçaktan izliyorum, böyle yazınca gol yedik sandım
Whitebear D dedi ki: Geçmiş olsun, Allahtan Süper Kupayı kazandık. Genişletmek için tıkla ... Kaçaktan izliyorum, böyle yazınca gol yedik sandım
Daredewill 15 Nis 2024 #116 27 kere direk olur mu ya? yarısı bile değil 3'te 1 gol olsa bugün farklı bir avaraj konuşuyorduk.
RedAcT 15 Nis 2024 #118 Orta saha çok kötü, genel olarak da Nelsson başta olmak üzere, Torreira ve Mertens iyi, diğer herkes patır patır sahaya bıraktı.
Orta saha çok kötü, genel olarak da Nelsson başta olmak üzere, Torreira ve Mertens iyi, diğer herkes patır patır sahaya bıraktı.
Tharkun 15 Nis 2024 #119 Ziyech ve kaan ayhan girerse kazanırız kaan ayhanın demirbayın yerine geçmesi gerek. Ziyech hadi 70'den sonra girsin kaan ayhanın hemen girmesi şart.
Ziyech ve kaan ayhan girerse kazanırız kaan ayhanın demirbayın yerine geçmesi gerek. Ziyech hadi 70'den sonra girsin kaan ayhanın hemen girmesi şart.