Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 7717

Erden herkesi arkasına almış, uçuruma doğru sürükleniyor, sözde herkes destek ama kimse başarı istemiyor. GS değişik bir yapı, kalıplaşmış fosiller kendi içlerinden olmayanı hiçbir zaman istemezler. Sadece başarı olduğu sürece yüksek ses çıkarmazlar. hep böyle oldu. Liseli ve olmayanlar arasındaki savaş hiç bitmedi. Ne yaparsan yap, liseli değilsen adamlar farklı bakıyor. Bunlarda değişik bir kafatasci bir zihniyete sahipler. Onun dışında çıkar ve rant savaşına hic girmiyorum.
GSli dostlar bana kızacak ama büyük ihtimal işin siyasi boyutu yüzünden istifa ettiriliyor.TFFnin başındaki bylokçu zat giderse bu sene gerçekten FBnin şampiyon yapılma ihtimali var.

Öyle olsun, mümkünse muhattap olmayalım. Yalnız millete gelip böyle fetö metö demeye devam edersen biri çıkar anana bacına küfür eder. sonra niye böyle oldu deme.
Millete demedim hayırdır senin zorun ne? İnsanların yüzüne edemeyeceğin lafları burdan artistlenmek ayrı garip sonra birine etmeye kalkarsın tenhada alırlar aklını buda benden sana tavsiye olsun.Hadi bak şimdi işine öyle durup durup tetiklenip artistlik yapan sensin muhatap olmayalım sana küfür edicem gibi laflar söyleyen yine sensin.

Ali Koç süper kupaya çıksa ve saçma sapan kongre kararları almasaydı bu sene Fenerbahçe şampiyondu.
Ya şaka gibi ülkeyiz işte, normal muhabbetler değil, hiç olmadı hiç olmayacak belki de, işin hep bir boyutunu arıyoruz, vardır/yokturuna girmiyorum, vardır büyük ihtimal çünkü futbol en çok para getiren spor, Türkiye'de bir işte para varsa siyaset vardır zaten, ama normalde bırak aday olmayı, bir daha kulübe alınmaması gereken iki adam aday, bizimki zaten konuşmayı bile beceremiyor, bok gibi yönetilip, bokun içinde de boğuluyoruz, neyse umarım eğlenceli geçer en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık