Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 7717

Okurken şok oldum usta, tarihin en iyi kadrosuyla Prag’tan 4 yese veya şampiyonluk maçında 10 kişi takıma karşı berabere bile kalamasa hocayı da severlerdi. İsteseler de Fatih hoca gelmez zaten artık takım çalıştıracağını sanmıyorum.
Adam 8 şampiyonluk 1 uefa kupası almış hala yaranamıyor... FBde olsa Kadıköy'de şöyle bir heykeli vardı.Neyse Mourinho hocam bir şeyler yaparsa onun heykelini yapıcaz.

Yalnız İsmail hocam için dil bilmiyor, FRED Why deyince bakıyor diye dalga geçmiştim. Şimdi tam adamı geldi. 6 dil biliyor, Okan farkı yedi. Şaka bir yana adamın İngilizcesine takmış bazıları ondan yazdım. Bizim halk gibi takıntılisi yok ya.

Barış kendi görüntülerini analiz ettiriyor, nerede ne hatalar yaptım. Kalçayı şurada koyup şöyle yapabilirdin gibi taktikler de çalışıyor hem de özel hocayla. Bu kadar paralar kazanip bunu yapmayanlari zaten hiç anlamıyorum. Adam daha fizikselin %100unu veremiyormus, verse neler yapacak hayal edin. Bizimkilere kişisel hoca deyince sadece fiziksel antrenman anlıyorlarlar. Arda için aynısını demiştim, Real e gidip kurtardı kendini. Gerekirse özel psikolojik tedavi bile alacaksın, stres yönetimi vb her alanda geliseceksin. Milyon kazanıp bir 100bin harcama vizyonuna sahip olamıyorlar. Emre mor örneği gibi kendilerini bitirip gidiyorlar. Barış nazar değmesin bambaşka çıktı.
@Glorfindel 'e göre yüzde yüz olursa MMAci olacakmış :ehe:

Adam 8 şampiyonluk 1 uefa kupası almış hala yaranamıyor... FBde olsa Kadıköy'de şöyle bir heykeli vardı.Neyse Mourinho hocam bir şeyler yaparsa onun heykelini yapıcaz.
Fetöcüsü,yandaşı,çekemeyeni,düşmanı vs her kim varsa yıllardır hocaya itibar suikastı yaptı maalesef bizim taraftarın da çoğu yedi. Ne takımı sattı ne de Galatasaray’a bir zararı oldu en kötü sezonunda aldığı çöpler bile son iki sezon şampiyonluğunda kritik rol oynadı. Bir babadır bizim için

Üye silindi 7717

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık